To je to što me zanima!

Majhenić su oduševile naočale Calgary: Posudit ću ih i dečku

IDEALNE NAOČALE Vesele ljetne boje i originalan dizajn oduševile su glumicu Anu Majhenić. Možete ih kupiti u petak uz novi broj tjednika Express po cijeni od 39,90
Vidi originalni članak

Glumica je odabrala plave naočale Calgary koje možete kupiti od ovoga petka uz tjednik Express. Upotpunit će joj imidž te je štititi od sunca na plaži i u dugim ljetnim šetnjama sa psićem.

- Sviđaju mi se jer su lagane i ne ostavljaju tragove na nosu. To mi je inače problem s većinom naočala. Nosit ću ih na plaži, dobro štite od sunca, ne umaraju oko, a i plava boja će mi se sjajno slagati s badićem - rekla je Ana Majhenić (32).

Nedavno je udomila i psića Miffyja s kojim rado provodi vrijeme u šetnji pa će joj sunčane naočale i u toj prilici jako dobro doći.

- Na more vodim i psa pa će mi itekako trebati kad ga budem morala šetati po zvizdanu. Mogu ići na trčanje s njima jer su ugodne na licu. Izvrstan accessories za more i putovanja. Uniseks su pa ih mogu posuditi i dečku. I njemu super stoje - oduševljeno nam je rekla vesela glumica koja je u dugogodišnjoj vezi s novinarom i publicistom Arsenom Oremovićem (46).

Sunčane naočale Calgary u crvenoj, bijeloj ili plavoj boji možete kupiti u petak uz novi broj tjednika Express po povoljnoj cijeni od 39,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • id1 24.07.2013.

    Pa da i meni daju neku paru najvjerojatnije bi i ja rekao da su fantastivne.Par slikica a onda vratiti Ray Bann na glavu i dovidenja.

  • tvoja_najgora_noćna_mora 24.07.2013.

    A na ebay-u koštaju 1 dolar s besplatnom poštarinom. Nisam luda da dam za istu stvar tu 40 kuna.

  • Povratak Kralja 24.07.2013.

    Hvala. Ne unistavam dioptriju smecem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare