To je to što me zanima!

Maji je bitnija karijera u SAD-u, a Šuker bi radije brak i djecu...

Iako se vole, bivši nogometaš i misica imaju različite planove za budućnost. Maji je modna agencija u Americi ponudila posao, a Davor bi volio da mu se ona vrati
Vidi originalni članak

Šukeru je mama uredila stan u Zagrebu u kojem je htio živjeti s Majom. Nju to nije pretjerano oduševilo jer joj se nije svidjelo kako je uređen.

Da joj udovolji, Šuker je htio izgraditi kuću po Majinu ukusu. No nju ni to nije zadovoljilo jer joj je bitnija manekenska karijera u Los Angelesu.

Nakon odmora u Americi, u koju su otišli proslaviti rođendane, Maja Cvjetković (25) ostala je živjeti ondje, a Davor Šuker (44) vratio se u Zagreb zbog obveza u Hrvatskom nogometnom savezu. Ubrzo potom počelo se šuškati da su prekinuli nakon dvije godine veze. Kako doznajemo Davor bi volio da mu se Maja vrati no ona ne želi. Bivši nogometaš plaća joj, doznajemo, sve troškove dok je ona u Americi. Maji je tamošnja modna agencija ponudila posao. Davor bi radije brak i djecu.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • alladin_1 13.05.2012.

    da sam ja ovako star sjed i ružan mene bi bilo sram pod ruku furati ovakvu curicu.

  • sunnydayinmay 12.05.2012.

    Kao da nije znao tko je ona i što je! Uglavnom svi ti nogometaši,biznismeni i slična sorta traže "ljubav,ženu za cijeli život" a svi ožene nekakve manekenkice,starlete i sl. i onda se čude kako i zašto im sve dogodilo.Bolje da ne komentiram ovu jer bi se za nju imalo što reći

  • cviticcvitic 11.05.2012.

    Zar ima netko ko voli bananka majmunka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare