To je to što me zanima!

Majina kuma: Morat ću trpjeti cure cijeli vikend, a trudna sam

Ovo je najluđi vikend mog života, tako nam Bog pomogao, rekla je Šuput. Pri tom nije otkrila kako će se za momačku večer provesti njezin zaručnik Nenad Tatarinov...
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (39) s kumom Lanom Gadža Čermak, nekoliko najboljih prijateljica i prijateljem Markom Grubnićem (36) večeras uživa na djevojačkoj zabavi. Maja je najavila da će 'partijati' cijeli vikend.

Dobro raspoložena Šuput u nekoliko navrata na društvenim mrežama nazdravila je s prijateljicama i zapjevala svatovske pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Ovo je najluđi vikend mog života, tako nam Bog pomogao - rekla je Šuput. Pri tom nije otkrila kako će se za momačku večer provesti njezin zaručnik Nenad Tatarinov (34).

CAJKE NA DJEVOJAČKOJ Razuzdana Šuput zapjevala na zabavi: Stalno mislim na kitu

Šampanjac ‘teče u potocima’, jedu se kanapeići, a veselo društvo je kombijem otišlo u Beograd gdje su odsjeli u luksuznom hotelu.

- Moram trpit sve ove žene i muškarce cijeli vikend, kao trudnica jedina - našalila se Majina kuma Lana na Instagramu. Za to vrijeme ostale cure nazdravljale su i pjevale stihove cajki. Lani je podrška iskazao stilist Grubnić koji je rekao da mu je ona omiljena trudnica te je podijelio zajedničku snimku na Instagramu.

Lana, unuka generala Ivana Čermaka, je Majina dugogodišnja prijateljica. Javnost je pamti i kao bivšu djevojku nogometaša Vedrana Ćorluke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja i Nenad još nisu otkrili datum skorašnje svadbe. Pjevačica je često napominjala da bi se vjenčala davno ranije da su joj gaže dopuštale. Drugima je svake subote pjevala na svadbama, ali za sebe je tek sad pronašla vremena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bree77 13.04.2019.

    Majke ti al davite s ovom Suput, valjda je jedan članak dosta..... Sretno i odrasti ženo, ne moraš svaki događaj u životu dizati na desetu potenciju,nismo toga željni, ajd.

  • 13.04.2019.

    Preseravanje

  • Haf932 13.04.2019.

    Tko je otac ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare