To je to što me zanima!

Majka Alma: 'Prebolno mi je gledati uloge moje Dolores...'

ROĐENDAN Obitelj i prijatelji glumice ispunili su njezin grob cvijećem i svijećama. Dolores Lambaša danas bi slavila 37. rođendan
Vidi originalni članak

Mi znamo istinu o njezinoj smrti, ali još nije vrijeme da govorim o tome, rekla je Alma Petrović, majka Dolores Lambaše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUTJEŠNA MAJKA 'Nijedna kazna nije mi dovoljna za Doloresinu tragičnu smrt'

Glumica koja je u listopadu 2013. stradala u prometnoj nesreći u kojoj je zadobila ozljede od kojih je preminula danas bi proslavila 37. rođendan. Njezina obitelj, prijatelji i obožavatelji danima su na njezin grob donosili svijeće i cvijeće.

Rođendan Obitelj i prijatelji glumice ispunili su njezin grob cvijećem i svijećama. Danas bi slavila 37. rođendan

- Još mi je prebolno gledati uloge moje Dolores na malim ekranima. I pet godina nakon njezina odlaska ja je još čekam. Ponekad mislim da će ući kroz vrata našega doma i da će ova agonija završiti - drhtavim glasom govori Doloresina majka. 

Doloresin grob: Majka Alma na kćerinu je grobu ispisala emotivnu poruku

Na glumičinu grobu Alma je dala ispisati emotivnu poruku svojoj kćeri u kojoj stoji: “Ja sam neuništiv dio tebe satkan od niti koje vezuju, povezuju i obvezuju”, dok je njezin suprug izradio Doloresinu sliku nastalu prema fotografiji iz filma “Vjerujem u anđele”.

PAKAO U DUŠI Lambašin otac Stojanu je sve oprostio: Zašto bih ga krivio?

Dolores je rođena u Šibeniku 1981., gdje je završila jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu “Ivana Lukačića”. Pohađala je solo pjevanje, glasovir, gitaru te povijest glazbe i dirigiranja. Glumila je u nekoliko filmova, a proslavila se i ulogama u serijama i sapunicama, poput “Odmori se, zaslužio se”, “Zauvijek susjedi”, “Najbolje godine”... 

Posljednje glumačko ostvarenje napravila je u seriji “Ruža vjetrova”, u kojoj se zbližila s kolegom Stojanom Matavuljem. On je skrivio prometnu nesreću u kojoj je Lambaša zadobila ozljede od kojih je preminula. Zbog toga je osam mjeseci proveo u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ivana kiss 05.04.2018.

    Dolores je voljela itekako mlado meso i obožavala najviše sebe. Zato ti stariji muškarci.Jedan stariji muškarac će ovakvoj mladoj ljepotici dati sve!! Ona će biti za njega najljepša i prva pred svim!!! E, a mladi muškarac ode s tobom u krevet, i poslije ciao bella!!

  • ivana kiss 05.04.2018.

    Ta Alma exponira samo sebe

  • 05.04.2018.

    .. Tata sindrom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare