To je to što me zanima!

Majka brani trudnu Kim: Moju kćer zovete droljom, ušutite...

Društvene mreže preplavili su negativni komentari na račun trudne Kim Kardashian. Poručili su joj da nije sposobna biti majka i kritizirali jer je još u braku s drugim
Vidi originalni članak

Kim Kardashian ima 32 godine i trudna je, a sve vi koje imate 16 godina i četvero djece bez oca... i vi je zovete droljom? Molim, vas, ušutite', poručila je Kris Jenner na Facebooku onima koji su se putem društvenih mreža obrušili na njezinu trudnu kći Kim Kardashian (32).

Trudna starleta našla se na udaru internetske publike nakon što je na Twitteru objavila fotografiju s dočeka Nove godine u noćnom klubu u Las Vegasu. Poručili su joj da trudnica nema što tulumariti do zore i zaključili da nije sposobna biti majka.

Bilo je i onih koji su je nazvali predebelom i savjetovali joj da smršavi. Kritizirali su je i zbog toga što čeka dijete s reperom Kanyjeom Westom iako se još nije službeno rastala od košarkaša Krisa Humphriesa koji traži poništenje braka tvrdeći da je bila riječ o prevari.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • nikky552 06.01.2013.

    ahahha, a sta sad tu kritizira sesnaestogodisnjakinje koje imaju djecu. pa kim ima 32 godine i dovoljno je odrasla da donosi ispravne odluke, a onda ocito sad ispada glupa.

  • KimKardashianFan 06.01.2013.

    prelijepa je, ne kažem da je savršena ali je dobra osoba, pratim njezin show več 4 godine i obožavam ju, KIM <3

  • KvarnerKantrida 06.01.2013.

    ove bi trebalo zakonom ukinuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare