To je to što me zanima!

Majka ipak neće doći na premijeru dokumentarca

Robert Zuber snimio je dokumentarac o bolnoj potrazi za biološkim roditeljima. HTV-ov novinar je zahvalan svojoj majci što je u njemu sudjelovala
Vidi originalni članak

Snimanje ovog filma imalo je terapeutski učinak na mene. Uspostavio sam odnos sa svojom biološkom majkom i shvatio neke stvari. Sad više ne gledam na nju crno-bijelo, kaže HTV-ov novinar Robert Zuber. Njegov 55-minutni dokumentarac o godinu dana dugoj potrazi za roditeljima koji su ga napustili kad je bio beba, “Slučajni sin”, sutra će imati premijeru.
- Moja biološka majka neće doći na premijeru. Ona je tako odlučila. Vidjela je film. Nije joj ga bilo lako gledati, ali puno mi znači što je na kraju rekla da je svaka sekunda u njemu istinita. Mislim da je bila vrlo hrabra jer je sudjelovala u njemu - rekao je Robert. Istaknuo je kako se filmom želi odužiti ljudima koji su ga prihvatili i odgojili, svojim pravim roditeljima, te upozoriti društvo na problem napuštene djece.
- I želim obraniti svoju biološku majku. Ne želim opravdati ono što je učinila, ali ne želim da je itko osuđuje. To je stvar između nas - kazao je Robert Zuber.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare