To je to što me zanima!

Majka J. Lo: 'Ben je oduvijek bio njezina prava ljubav. Znala sam da će oni ponovno biti zajedno'

Voditeljica Sunny Hostin tijekom emisije 'The View' prokomentirala je svadbu u Las Vegasu te se osvrnula na razgovor s majkom od J. Lo. Lupe je jednom rekla da je Ben uvijek bio njena istinska ljubav
Vidi originalni članak

Ben Afflecka (49) odobrila je i mama njegove odabranice, latino pjevačice Jennifer Lopez (52). Guadalupe Rodríguez jednom prilikom otkrila je kako je Ben uvijek bio prava ljubav njezine kćerkice i kako je znala da će opet biti skupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znala sam da će oni ponovno biti zajedno. Znala sam da su zaljubljeni - otkrila je voditeljica Sunny Hostin (53) tijekom emisije 'The View' koja je emitirana 18. srpnja.

Sunny je također pričala o njihovoj svadbi u Las Vegasu, a spomenula je i majku pjevačice, prenosi Page Six.

J. LO, KOURTNEY, ANGELINA... Ovi slavni parovi zakleli su se na vječnu ljubav u Las Vegasu

- Razgovarala sam o tome jednom prilikom s njezinom majkom Lupe. Ona je uvijek govorila da je Ben njezina prava ljubav - prokomentirala je.

Nakon toga, Hostin je nastavila govoriti svojim suvoditeljima kako je uvjerena da će ljubav između Jennifer i Bena trajati zauvijek. 

JENNIFER AFFLECK Obožavatelji se nikako ne mogu naviknuti na novo prezime J.Lo: Oboje trebaju biti Lopez-Affleck

- Oni će živjeti sretno do kraja života. Ona ga voli, a zato je i uzela njegovo prezime. I to je to. Ovo je to za nju. Trebala se udati za njega prvi put - izjavila je tijekom emisije.

Podsjetimo, glumac Ben Affleck i latino diva vjenčali su se u Las Vegasu. Nakon dugih 18 godina, kada su posljednji put bili zaručeni, napokon su svoju ljubav uspjeli okruniti brakom. 

NINA SENIČAR Đokovićeva bivša djevojka se udala za glumca iz Top Guna, a fotke s vjenčanja prenio i Vogue

- Uspjeli smo. Ljubav je prekrasna. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva... Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do prijestolnice vjenčanja svijeta - napisala je Jennifer.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nap7 21.07.2022.

    Mozda potraje brak duze j lo ne voli dugo bit u braku

  • Rakova Poslastica 20.07.2022.

    Ovu nije j.. samo onaj koji je zakasnio na bus

  • Dagi 66 20.07.2022.

    hhhhhha nevina

Komentiraj...
Vidi sve komentare