To je to što me zanima!

Majka osmero djece dolazi u 'Večeru za 5': Prijavila se zbog druženja, na nagovor djece...

Osim nje, gledatelji će upoznati profesoricu matematike i informatike, fitofarmaceutkinju, frizerku te poljoprivrednicu
Vidi originalni članak

U novom tjednu 'Večere za 5' gledatelji će upoznati dame iz Podravine. Pet ljupkih dama iz Koprivnice i okolice pokazat će svoja kulinarska umijeća.

'VEČERA ZA 5' Gledatelji opet opleli po Snježi: 'Trebalo je meso plesati oko nje pa bi to bila prava atrakcija...'

Melita Dečković (45)

Poljoprivrednica Melita dolazi iz naselja Sigetec u općini Peteranec, bavi se proizvodnjom domaćeg sira, a u 'Večeru za 5' prijavila se zbog novog iskustva i druženja. Obožava kuhati tradicionalnu seosku hranu iz vlastite proizvodnje, a upravo takvu ponudit će ekipi.

Danijela Dukarić (47)

Energična i pozitivna frizerka Danijela dolazi iz Koprivnice, a u 'Večeru za 5' prijavila se zbog toga što smatra da odlično kuha te voli druženja. Želja joj je dobro se zabaviti i upoznati nove ljude. Radoholičarka je i obožavateljica kontinentalne kuhinje. Slobodno vrijeme voli provoditi u šetnjama i aktivnostima na otvorenom. Smatra da je zdrava hrana ključ dugog i sretnog života!

Željka Hanžek (41)

Profesorica matematike i informatike dolazi iz Koprivnice, a u 'Večeru za 5' prijavila se jer je zanima kako će drugi ocijeniti njezino kuhanje. Obožava životinje i rad na okućnici, a usto je obožavateljica i talijanske kuhinje. Voli koristiti namirnice iz svog vrta, a posebno je posvećena brizi za životinje. Uza sve, bavi se folklorom, plesom i pjevanjem te često sa školom putuje po Europi.

Danijela Bušić (42)

Domaćica i prodavačica Danijela dolazi iz Koprivničkog Ivaneca, a u 'Večeru za 5' prijavila se na nagovor djece i prijatelja. Udana je i majka je osmero djece, a u emisiju se prijavila zbog druženja. Nizu njezinih obaveza pridodaju se i vrtlarstvo, cvjećarstvo te bavljenje sportom. Obožava kuhati ribu na sve načine i u tome je dobra, a mana joj je, kaže, što slabo soli jela.

Manuela Magdić (35)

Fitofarmaceutkinja Manuela Magdić u 'Večeru za 5' prijavila se zbog novog iskustva. Marljiva je, komunikativna i voli se družiti, a uz djecu i posao, malo slobodnog vremena koje ima provodi u vrtu te druženju s prijateljima. Voli kontinentalnu kuhinju te će upravo takvu, tradicionalnu večeru svog kraja spraviti za svoje goste.

POGLEDAJTE VIDEO: ZA ČIJI KONCERT BI IZDVOJILI 'MASU' NOVACA?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mrTrobec 22.10.2023.

    uskoro će i deveto ako bude večeravala

  • gospon čovjek 22.10.2023.

    Bit ce grdo

Komentiraj...
Vidi sve komentare