To je to što me zanima!

Majka posjetila Meghan Markle: Došla joj je pomoći i utješiti ju

Doria je ljetos posjetila svoju kćer u Engleskoj, a susret se dogodio u najvećoj tajnosti. Meghan i Harry ugostili su Doriju na imanju u Oxfordshireu gdje je par proveo veći dio ljeta, piše Daily Mail
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) već duže vremena ima obiteljskih problema, ponajviše s ocem Thomasom (73) i polusestrom Samanthom (53). Otkako se udala za princa Harryja (33) konstantno joj se nižu sramote izazvane neprimjerenim ponašanjem i izjavama njezine obitelji iako s njima više nije u kontaktu. 

Meghanina majka, socijalna radnica Doria Ragland (61) jedina je članica obitelji Markle koja je bila prisutna na kraljevskom vjenčanju u svibnju. Iako se nakon toga vratila u Los Angeles živjeti svoj 'uobičajeni život', ipak je ljetos posjetila svoju kćer u Engleskoj, piše Daily Mail.

Susret se dogodio u najvećoj tajnosti. Meghan i Harry ugostili su Doriju na imanju u Oxfordshireu gdje je par proveo veći dio ljeta. 

- Nitko nije znao za taj posjet. Doria je došla pomoći i utješiti Meghan nakon ispada Thomasa Marklea u medijima - otkrio je izvor za britanske medije. 

Bivša glumica je dugo molila oca da prestane davati intervjue, međutim Thomas ju nije slušao. U jednom razgovoru s novinarom ispričao je da je poklopio slušalicu princu Harryju, a komentirao je i svoj odnos s kćeri. 

- Sada smo još udaljeniji nego prije. Samo sam htio pravu vezu kakvu očevi i kćeri imaju. Ako to znači slanje čestitki za Božić i rođendan i okupljanje za blagdane, to želim. A druga stvar, ja sam se za svoju majku brinuo posljednjih pet godina njezina života. Moja kći je rekla kako će i ona tako brinuti o meni. Ne govorim tu o novčanoj potpori, već o brizi i to mi je jedino važno - izjavio je Thomas. 

To je bila prekretnica kada je Meghan odlučila da joj treba ipak malo vremena i prostora. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11.09.2018.

    ma taj brak nije počeo dobro skandali non stop

  • kliko 10.09.2018.

    Sto se udavala ako ju sad treba tjesiti?? Ahaaa...........

  • kung fu panda 10.09.2018.

    Čuj starog on bi da se ona brine za njega kad bude bolestan ,a ob se o njoj nije brinuo nikad.Ima onih drugih dvoje što pljuju po sestri skupa s njim oni bi mu bili puno bolje drustvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare