Obavijesti

Show

Komentari 9

Majka posjetila Meghan Markle: Došla joj je pomoći i utješiti ju

Majka posjetila Meghan Markle: Došla joj je pomoći i utješiti ju
6

Doria je ljetos posjetila svoju kćer u Engleskoj, a susret se dogodio u najvećoj tajnosti. Meghan i Harry ugostili su Doriju na imanju u Oxfordshireu gdje je par proveo veći dio ljeta, piše Daily Mail

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) već duže vremena ima obiteljskih problema, ponajviše s ocem Thomasom (73) i polusestrom Samanthom (53). Otkako se udala za princa Harryja (33) konstantno joj se nižu sramote izazvane neprimjerenim ponašanjem i izjavama njezine obitelji iako s njima više nije u kontaktu. 

Royal wedding

Meghanina majka, socijalna radnica Doria Ragland (61) jedina je članica obitelji Markle koja je bila prisutna na kraljevskom vjenčanju u svibnju. Iako se nakon toga vratila u Los Angeles živjeti svoj 'uobičajeni život', ipak je ljetos posjetila svoju kćer u Engleskoj, piše Daily Mail.

Royal Wedding

Susret se dogodio u najvećoj tajnosti. Meghan i Harry ugostili su Doriju na imanju u Oxfordshireu gdje je par proveo veći dio ljeta. 

- Nitko nije znao za taj posjet. Doria je došla pomoći i utješiti Meghan nakon ispada Thomasa Marklea u medijima - otkrio je izvor za britanske medije. 

Royal Wedding

Bivša glumica je dugo molila oca da prestane davati intervjue, međutim Thomas ju nije slušao. U jednom razgovoru s novinarom ispričao je da je poklopio slušalicu princu Harryju, a komentirao je i svoj odnos s kćeri. 

*EXCLUSIVE* Meghan Markle’s father picks up his laundry and some British tea

- Sada smo još udaljeniji nego prije. Samo sam htio pravu vezu kakvu očevi i kćeri imaju. Ako to znači slanje čestitki za Božić i rođendan i okupljanje za blagdane, to želim. A druga stvar, ja sam se za svoju majku brinuo posljednjih pet godina njezina života. Moja kći je rekla kako će i ona tako brinuti o meni. Ne govorim tu o novčanoj potpori, već o brizi i to mi je jedino važno - izjavio je Thomas. 

To je bila prekretnica kada je Meghan odlučila da joj treba ipak malo vremena i prostora. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor