To je to što me zanima!

Majka raznježila Belana: Dobar je, ali trebao je završiti fakultet

Tijekom gostovanja Nene Belana na Narodnom radiju u eter se javila njegova majka i rekla da još čuva njegov diplomski rad koji je napisao, ali ga nikada nije obranio
Vidi originalni članak

Povodom subotnjeg koncerta u maloj dvorani Doma sportova, Neno Belan (50) u četvrtak je gostovao u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Pozvao je sve na subotnji tulum i otkrio da će na koncertu osim riječke grupe Fit, klape Kampanel i Vanne gostovati i Massimo.

 - Sad si me raznježio. Ipak je ona moj najveći kritičar - rekao je splitski pjevač voditelju Petku nakon što se u eter javila njegova majka Marija.

Otkrila je da je najponosnija što joj je sin dobar čovjek i prijatelj i priznala da ne može prežaliti što nije završio fakultet. U kući još čuva njegov ukoričeni diplomski rad koji je napisao, ali ga nikada nije obranio. U studio su stigli i Fitovci koji će njemu i Fiumensima biti predgrupa na koncertu te klapa Kampanel koja će s njim izvesti klapski repertoar. Došla je i Vanna i s njim u studiju otpjevala 'Rijeku snova' te pjesmu Kavanna koja je inspirirana njenim imenom.

- Kad mi je Belan rekao da pjeva o meni bila sam zbunjena - rekla je pjevačica koja će u Dom sportova doći nakon finala showa 'Zvijezde pjevaju'.

U showu je otkrivena i tajna crvene gitare koja je splitskom pjevaču napravila obrat u karijeri. U eter se javio njezin izvorni vlasnik Jadran Vušković iz Daleke obale. Izjavio je da je gitara uvijek bila predobra za njega i da je s Belanom stigla u prave ruke.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izjavio je da Fiumensi Belana već odavno smatraju svojim dok je Anja Šovagović izjavila da su Belan i ona kreirali karijeru Tediju Spalatu. Mladen Badovinac iz TBF-a pohvalio se da je bez problema skinuo njegove pokrete za njihov spot Veseljko dok je Zorica Kondža rekla da se ponosi duetom koji su snimili prije nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • o-o 10.02.2012.

    belan u maloj dvorani doma sportova,a lepa brena u areni! sramota! e moja hrvatska...

  • Febsa 10.02.2012.

    Idem sutra na koncert! Što se mene tiče Belan je stvarno odličan glazbenik i kompozitor! Tko zna šta bi radio da je završio faks, uostalom, ovako radi ono što voli, i dobro to radi!

  • ynot998 10.02.2012.

    ma kog briga za fakultet (dobro je zavrsit ga, al nije najvaznije), ma jedino sto je važno, važno je bit dobar čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare