To je to što me zanima!

Majstorica iluzije: 'Došla sam u show jer mi je mama Hrvatica'

Htjela sam joj ispuniti želju s obzirom na to da je rođena i da živi u Hrvatskoj. Ona je moja najveća potpora, kaže Kristina koja je od žirija dobila četiri da
Vidi originalni članak

U posljednjoj audicijskoj emisiji showa “Supertalent” nastupila je i Mirjana Kika Milošević (37), koja je doputovala iz Srbije. Žiri je bio oduševljen njezinom pričom i dao joj je četiri da.

Ona ne pjeva, ne pleše, ne svira, ona radi iluziju, i to na ljudskom tijelu. Talent je otkrila prije četiri godine, iako je od malih nogu pokazivala ljubav prema crtanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja platna su bili zidovi ili vrata. Zavlačila sam se ispod stola kako bih crtala. Moji roditelji nisu mogli financirati školovanje u umjetničkoj školi pa sam odlučila sama razviti vještine. Jedno vrijeme crtala sam lica na dječjim rođendanima, ali nisam bila zadovoljna. Htjela sam nešto više. Htjela sam se igrati s ljudskim umom - prisjetila se Mirjana početaka.

Jednu iluziju, kaže, radi trideset minuta, a za kompliciraniju treba joj i desetak sati. Iako izgleda kako tijekom oslikavanja tijela nema odjeću, Mirjana nam je otkrila da je to daleko od istine.

- Dok radim iluziju na sebi, imam lagani donji dio trenirke, a na grudima top. Kosa mi je uvijek svezana u rep jer ne želim da me ometa tijekom rada - rekla nam je Srpkinja, koja je osim u hrvatskoj verziji nastupila i u talijanskoj.

Na pitanje zbog čega se prijavila ponovno, Miloševićka je odgovorila bez razmišljanja.

- Zbog majke. Htjela sam joj ispuniti želju s obzirom na to da je rođena i da živi u Hrvatskoj. Ona je moja najveća potpora - kaže.

U talijanskoj verziji showa dobila je četiri “da”, a žiri je bio zbunjen. Mislio je da je riječ o pravoj lutki. Svoj talent, kaže, može dobro unovčiti. Za kraj otkrila nam je i koji joj je omiljeni član žirija.

- Maja Šuput. Njezin osmijeh i energija svima smanje tremu na pozornici. I, naravno, sviđa mi se njezin stil odijevanja - zaključila je Mirjana.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • profić 18.11.2019.

    Dali bi došla u show da majka nije Hrvatica?

  • vedii888 18.11.2019.

    zanimljiv nastup.

  • marconi83 18.11.2019.

    Ajmoooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare