To je to što me zanima!

Malci, malci i ništa doli malci: Gru će napokon postati dobar

Dru, zli brat blizanac, će se potruditi preobratiti Grua na mračnu stranu, a u tome će mu pomagati nitko drugi doli Malci, kojima se dobrota već popela na vrh glave
Vidi originalni članak

Do ovog trenutka sigurno znate tko je Gru i što možete očekivati od ove franšize. Tako i u trećem filmu o Gruu i Malcima možemo očekivati gomile Gruovih gluparija, gomile Druovih (njegov zli brat blizanac) gluparija, kao i gomile gluparija koje rade Malci.

Prvi foršpan kojeg smo dobili za treći film o najgorem negativcu u povijesti nam je predstavio i njegovog neprijatelja, Balthazara Bratta. Tada samo saznali da ćemo upoznati i obitelj najgoreg supernegativca u povijesti, to jest njegovog brata blizanca, Drua.

Pogledajte video

No za razliku od Grua, Dru je u stvari negativac, koji ipak voli svojeg brata. Stoga će se Dru jako potruditi preobratiti Grua na mračnu stranu, a u tome će mu pomagati nitko drugi doli Malci, kojima se dobrota već popela na vrh glave.

A kako će Malci točno završiti u zatvoru moći ćete pogledati kada 'Kako je Gru postao dobar' dođe u sva boljim kinima, u distribuciji Blitza, od 29. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kung fu panda 31.05.2017.

    joj morat ću u kino :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare