To je to što me zanima!

Maleni Oskar napunio godinu dana: Nije važno hoće li skijati

Oskar ima 2750 grama. Na porođaju nije bio nitko od obitelji jer kad je carski rez, ne smije biti nitko unutra. Doduše, netko je čekao, ali taj netko nije bio dio obitelji Kostelić, rekao nam je 1.siječnja 2019. dr. sc. Mihajlo
Vidi originalni članak

Svojedobno najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić (37) prije točno godinu dana rodila je sina Oskara u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom i tako postala majka četiri dana prije svog rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je zbog mogućnosti preuranjenog poroda u bolnici provela više od mjesec dana. Janica se u trudnoći osjećala odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće. 

- Oskar ima 2750 grama. Na porođaju nije bio nitko od obitelji jer kad je carski rez, ne smije biti nitko unutra. Doduše, netko je čekao, ali taj netko nije bio dio obitelji Kostelić - rekao nam je 1.siječnja 2019. dr. sc. Mihajlo Strelec, liječnik koji je porodio Janicu.

 Janica je sinu dala ime Oskar, što znači “božje koplje”, ali i razboritost te samouvjerenost.

- Moji roditelji su presretni, svi su presretni, to je normalno. To je lijepa vijest. Nije važno hoće li se sin baviti skijanjem ili politikom. Jedino je bitno da dijete bude živo i zdravo. Sugerirat ću mu da uživa, da se bavi onim što ga zadovoljava i što ga čini sretnim - rekla je bivša sportašica tijekom trudnoće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 02.01.2020.

    Uspješna, vrijedna, samozatajna, bez skandala, prava dama, velikim trudom i odricanjem postigla nešto što većina nas komentatora nikada neće... ne poznajem je osobno, ali jako se ponosim njome, svaka čast i kapa do poda, isto tako i roditeljima!!! Sretan roćkas malenom Oskaru!!

  • Netix 01.01.2020.

    A otac je ? Tjelohranitelj.

  • Vilo Velebita 01.01.2020.

    Svako dobro našoj velikoj Janici Kostelić i njenom sineku od srca želi Vila Velebita 🖐🏼🇭🇷👌🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare