To je to što me zanima!

Malina Grahek je postala mama: Rodila je sina Luku

Sretan sam i uzbuđen, rekao je Josip Šelendić koji je po prvi put postao tata. Njegova supruga Malina rodila je sina Luku u klinici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Manekenka je u privatnoj klinici 'Podobnik' rodila sina Luku, dugog 53 centimetara i teškog 3,5 kilograma. Malina Grahek (21) navodno je dobila trudove u utorak oko 12 sati, a rodila je prirodnim putem.
- Sretan sam i uzbuđen - rekao je Josip Šelendić (32) kojem telefon nije prestajao zvoniti nakon što se saznalo da je postao otac. Manekenki je termin bio u petak pa je vikend provela u iščekivanju bebe.
- Nije me strah poroda i jedva čekam da rodim i vidim sina - rekla je mlada mama dva dana prije poroda. Par se vjenčao u studenom prošle godine nakon nekoliko mjeseci veze, a Malina je tada bila trudna tri mjeseca. Svadba je bila u zagrebačkom restoranu pred 20-ak uzvanika. U trudnoći nije imala posebne želje niti je, kao većina žena, često mijenjala raspoloženja. Trudničke dane kratila je čitanjem, šetnjama i kuhanjem. Par je prije mjesec dana uredio dječju sobu te su kupili dječja kolica i svu potrebnu odjeću. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Lindy 01.06.2010.

    I opet Luka? Pa dokle s tim imenom??? Ko da je jedino u toj HR. Riga mi se od toga, svaki dečkić nosi to ime.....a uopće nije lijepo...daj luka - poriluka- ..........sačuvaj bože.... zatupljeni narod....

  • FusionRi 01.06.2010.

    Čime je ova voćka zaslužila da puni stupce ovdje na internetu??To je uopće Malina Grahek???

  • Phoebe Buffay 01.06.2010.

    Jadno dijete kakve roditelje ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare