To je to što me zanima!

Malo ekstremno? Beyonce na dan jede jedan veganski obrok

Veganska prehrana znači isključivanje svih životinjski proizvoda, uključujući čak i mlijeko i jaja, a uvrštena je čak i među 14 najboljih dijeta za 2013. godinu
Vidi originalni članak

Pjevačica je tijekom trudnoće dobila 30 kilograma, a samo nekoliko mjeseci poslije uspjela je vratiti svoju staru liniju. Njezin trener otkrio je kako je za to zaslužan jedan veganski obrok na dan. Marco Borges za časopis Life&Styles  izjavio je da svojim klijentima preporučuje veganstvo jer ih tako natjera da jedu više zelenila nego što bi to inače činili. Veganska prehrana znači isključivanje svih životinjski proizvoda, uključujući čak i mlijeko i jaja, a prema časopisu Daily Beast uvrštena je među 14 najboljih dijeta koje se preporučuju u 2013. godini. 

Iako se čini kako ju je teško provoditi, veganska dijeta smanjuje kolesterol, tlak, rizik od srčanih bolesti, a njezini rezultati su itekako učinkoviti. Pjevačica je i tijekom trudnoće pazila što jede, a u tome joj je pomagao i suprug Jay-Z (43) te se prilagodio njezinom načinu prehrane kako bi oboje bili zdravi i puni energije. Otkako je rodila Blue Ivy prošle godine u siječnju, Beyonce (31) jede namirnice kao što su zelene jabuke, krastavce posute octom, crvenu papriku i limun, a kad je ručak u pitanju, riječ je uglavnom o proteinskom shakeu. No, da bi izgledala odlično Beyonce i naporno vježba. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • The_Darkgirl 19.02.2013.

    Ne zelim uvrijediti vegane,ne daj Boze-ali me jedno interesuje,hoce li sad ovo biti razlog zasto njeno dijete sa 13 mjeseci vec cita ?!?

  • KanaanZg 19.02.2013.

    Ma kad si ti rodila fejkerice? Samo okorijeli fanovi vjeruju da si rodila

  • KokoMoon_2 19.02.2013.

    kakve veze kad joj pogledaš kožu na ramenima, ko baba od 50 godina! li navodno 6tu za redom godinu ima 31.

Komentiraj...
Vidi sve komentare