Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
49 komentara

Malo ekstremno? Beyonce na dan jede jedan veganski obrok

Veganska prehrana znači isključivanje svih životinjski proizvoda, uključujući čak i mlijeko i jaja, a uvrštena je čak i među 14 najboljih dijeta za 2013. godinu

Pixsell
Foto: Pixsell
49 komentara

Pjevačica je tijekom trudnoće dobila 30 kilograma, a samo nekoliko mjeseci poslije uspjela je vratiti svoju staru liniju. Njezin trener otkrio je kako je za to zaslužan jedan veganski obrok na dan. Marco Borges za časopis Life&Styles  izjavio je da svojim klijentima preporučuje veganstvo jer ih tako natjera da jedu više zelenila nego što bi to inače činili. Veganska prehrana znači isključivanje svih životinjski proizvoda, uključujući čak i mlijeko i jaja, a prema časopisu Daily Beast uvrštena je među 14 najboljih dijeta koje se preporučuju u 2013. godini. 

Iako se čini kako ju je teško provoditi, veganska dijeta smanjuje kolesterol, tlak, rizik od srčanih bolesti, a njezini rezultati su itekako učinkoviti. Pjevačica je i tijekom trudnoće pazila što jede, a u tome joj je pomagao i suprug Jay-Z (43) te se prilagodio njezinom načinu prehrane kako bi oboje bili zdravi i puni energije. Otkako je rodila Blue Ivy prošle godine u siječnju, Beyonce (31) jede namirnice kao što su zelene jabuke, krastavce posute octom, crvenu papriku i limun, a kad je ručak u pitanju, riječ je uglavnom o proteinskom shakeu. No, da bi izgledala odlično Beyonce i naporno vježba. 

Naši partneri pišu
Message