To je to što me zanima!

Malo s jednom, malo s drugom: Evo koga je sve ljubio Savršeni

Goran Jurenec nema problema s poljupcima pred kamerama. Dosad se u 'Gospodinu Savršenom' ljubio sa znatno mlađima djevojkama: Daisy, Aleksandrom, Ivom, Hanom...
Vidi originalni članak

Među djevojkama u kući Gospodina Savršenog se svako malo povede rasprava o tome koga je sve do sada Goran Jurenec (38) poljubio. 'Savršeni' kaže kako će se potruditi upoznati svaku djevojku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je normalno pitanje: Hej, jeste se poljubili? Ako jeste, što ne kažeš? Da mene netko ljubi, ja bih svima rekla, napisala bih na zid French kiss - izjavila je Klara Perko (32). Ona je jedna od rijetkih kandidatkinja koje su ostale u kući, koja se nije poljubila s Goranom. Klara objašnjava da se ona i Anezi Nezirević (32) nisu poljubile s Goranom jer su starije od ostalih cura u kući pa ne bi 'olako pristale na to'. 

Goran se zasada poljubio s Daisy Zaccarin (24), Aleksandrom Mitrović (24), Ivom Runjanin (29), Hanon Roglić (21) ispred kamera, a nagađalo se da se jedan poljubac dogodio i iza kamera s Gabrijelom Fatorić.

- Pa što se on sa svakom ljubi? Fuuuj - napisala je jedna gledateljica na društvenim mrežama dok je druga zaključila da su u američkoj inačici showa otišli i 'korak dalje' pa 'Savršeni' s kandidatkinjama stupa i u intimne odnose.

- Malo dalje sjedni, bojim se da me ne poljubiš kako si krenuo - izjavila je voditeljica Antonija Blaće (39), a Jurenec je s osmijehom prihvatio tu šalu te je jedva dočekao porazgovarati s njom o djevojkama.

- Previše se toga zbivalo u zadnjih par dana i nije mi baš lako - priznao joj je Goran, a Tonka je počela zbrajati koliko je poljubaca do sada palo.

Broj poljubaca najviše je zasmetao Aleksandri, što je Goran primijetio pa ju je pozvao na razgovor nasamo.

UŽIVA U NJEMAČKOJ 'Savršeni' slavi 39. rođendan, djevojke ga zatrpale ponudama

 - Imao si dosta poljubaca s raznim curama i ne može baš svaki biti iskren pa sam o tome razmišljala - kazala mu je Aleks.

- Želim objasniti da mi treba vremena za svaku curu i to što sa svakom curom doživim da se slegne nekako. Vidim da se Aleksandra osjeća ugroženo - rekao je Goran i dao ružu Aleksandri. Na posljednjoj ceremoniji ruža, ispala je Daisy. U show 'Gospodin Savršeni' ušlo je 19 kandidatkinja, a sad ih je ostalo tek pet.

U finalnom tjednu showa napokon ćemo saznati tko je 'ona prava' za Gospodina Savršenog. 

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Bezveznjak231 19.12.2018.

    Hrvatski seksizam. Žene su tu samo za glupu emisiju. Koliko smo nisko spali...

  • Mirano Junker 19.12.2018.

    I toga bezveznjaka svi uporno nazivaju savrseni i gospodin heheheh ja vidim samo nekog bezveznjaka i neradnika hehehe

  • gordana.pacek@gmail.com 19.12.2018.

    Pravi cirkus Montya Pythona. Ne znam tko je utvrdio da je taj tip savrsen i po cemu. A curetine.......katastrofa: od napumpanih usta, preko preglupih izjava......potpuni nedostatak samopostovanja. I, govori li tu itko hrvatsi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare