To je to što me zanima!

Mama Grubnić slavi rođendan: 'Ponosan sam što sam tvoj sin'

Modni stilist mami je za 61. rođendan pripremio iznenađenje. Dočekalo ju je cvijeće i mnoštvo balona te torta. Marko nije štedio niti na poklonu pa joj je kupio skupocjene sandale
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (37) okružen je brojnim 'facama' kojima godinama kreira odjeću, no najveću ulogu u njegovom životu ima njegova mama Branka. Velika mu je podrška, a danas joj je na Instagramu posvetio emotivnu poruku. Mama Grubnić slavi 61. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan ti rođendan, mamice. Učinila si mi život savršenim, ispunjen ljubavlju. Ponosan sam što sam tvoj sin. Kraljice moga srca, ne mogu ni zamisliti život bez tebe, toliko te volim. Bila si mi najveća inspiracija čitav život. Tvoja snaga, suosjećanje, ljubav i nevjerojatna velikodušnost nadilazi sve čemu sam svjedočio. Toliko je dobrih stvari koje bih mogao reći o tebi. Ovo bi moglo ići u nedogled. Svakim danom volim te sve više, zahvalan sam ti za svaki blagoslov. Uživaj i budi kraljica kakva i jesi. Za mene si cijeli svijet - napisao je Marko uz njihovu zajedničku fotografiju.

Za rođendansko slavlje Marko je mami pripremio cvijeće i balone. Branka je za tu priliku 'zasjala' i odjenula mini haljinu sa šljokicama. Ponosno su pozirali, a Markovi pratitelji pridružili su se čestitkama u komentarima.

Nije nedostajalo ni standardnih pohvala na račun Brankinog mlađahnog izgleda. 

- Mama sjaji kao milijun eura, predivni ste - pisali su im pratitelji u komentarima. 

Slavlju se pridružio i tata Veljko. Marko je prethodno na Instagram 'Storyju' pokazao kako sprema iznenađenje. Osim cvijeća i balona, naručio je i tortu s jagodama. A nije nedostajalo ni poklona. Branka je od sina dobila sandale marke Tom Ford čija je cijena oko 8.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Popy_1 20.09.2020.

    Ma krasno te odgojila

  • papi ga 19.09.2020.

    Jel opet žicao državu za sandale?

  • japanokinezjapano 19.09.2020.

    Valjda si ponosna šta ti je ona mama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare