To je to što me zanima!

Mama Maja se pohvalila novim putovanjem: 'Bloom na svom prvom internacionalnom letu!'

Fotografija je u samo sat vremena dobila više od sedam tisuća lajkova. Malenom Bloomu ovo će biti četvrto putovanje od kada je 17. ožujka ove godine došao na svijet. S mamom Majom i tatom Nenadom posjetio je Rovinj, Dubrovnik i Poreč
Vidi originalni članak

Maji Šuput Tatarinov (41) posao očito dobro ide jer mlada mama skoro svako malo počasti supruga Nenada (38) i sina Blooma s nekim novim destinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se na Instagramu pohvalila s fotografijom iz aviona. Lokaciju nije otkrila, a sina Blooma je smjestila u krevetić za bebe.

- Baš kao nekad samo puno puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu - napisala je Maja uz objavu. 

'Majo samo uživajte', 'Luckasta baš kao nekad' 'Guštajte' - poželjeli su joj obožavatelji. Fotografija je u samo sat vremena dobila više od sedam tisuća lajkova.

Malenom Bloomu ovo će biti četvrto putovanje od kada je 17. ožujka ove godine došao na svijet. S mamom Majom i tatom Nenadom zasad je posjetio Rovinj, Dubrovnik i Poreč.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 14.07.2021.

    Mislite od kad je rođen mjesec i pol prije termina da Maja ne bi riskirala liniju pa samim tim ugrozila zivot Blooma? A druga stvar....hmmmmmm....ne znam tocno koju da navedem od tisucu njih koje su jbg neprikladne uz ovaj par.

  • deda1950 14.07.2021.

    povraca mi se

  • frenkywhite 14.07.2021.

    Hahaha! 24 sata, je li vi to nas? Ono, znate kako, baš u fino?? Ahahahaha! Ljudi, pa vidite da je sve jasno i da je sve podređeno fucking clickbait-ovima! Članak 0 kvalitete, 0 informacija, 0 značaja za bilo koga na ovom svijetu, ono baš nuletina od članka, ali autor i urednik znaju da će ovakav blesavi članak izazvati reakcije i da će ljudi negodovati, kačit se na ovu i na ovo i njihov preserans jer su iritantni do bola (i ona i mužić, dijete nije ništa krivo, ali je kolateralna žrtva i ime mu je isto tako kolateralna žrtva, lol), Ja komentirati više ove članke neću, nemojte ni vi i sve će biti odlično. Uostalom, ne šalje MŠ njima svoje slike, (bar pretpostavljam tako), nego oni idu na njen instagram i onda ovdje kače njene slike i pišu vrlo dubokoumne članke u opisu tih slika. Dakle, ona neka živi svoj život kako hoće, a 24 sata da se okane pizd*rija više!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare