To je to što me zanima!

'Mama Slavica je vrištala, a tata Bernie smirivao situaciju'

OTVORILA DUŠU Kći riječke manekenke i bivšeg šefa Formule 1 otkrila je sve o svom odrastanju. Slavica je bila ta koja ih je disciplinirala, dok je otac bio 'dobrica'
Vidi originalni članak

Mamina mantra je uvijek bila: ‘Nema tajni, nema laži’. Život nam je bio vrlo otvoren, ispričala je Tamara Ecclestone (33). Njena majka, riječka manekenka Slavica (59), i otac Bernie (87), bivši šef Formule 1, često su se svađali u braku.

- Ako je mama vrištala zbog nečega, uvijek bismo tražili od tate da je smiri. Kad god sam nešto trebala, tata je oduvijek bio tu. Mnogi ljudi misle o njemu kao nekom tko je potpuno bez emocija, ali on nije takav - kaže Tamara. Dodaje da je Slavica bila ta koja ih je disciplinirala, dok je otac “dobrica”. Bernie i Slavica, kaže Tamara, nisu bili strogi roditelji.

- Kad sam imala 18 godina, mogla sam pušiti ispred njih, a i dečki su mogli doći spavati kod nas. Svi moji prijatelji bilo kad su mogli doći i razgovarati s mojom mamom - prisjetila se manekenka. Razvod roditelja teško joj je pao.

- To je bilo strašno. Mislim da, što ste stariji, to je gore. Mama se ne želi ponovno udavati, sad živi za svoje unuke - zaključila je bogatašica.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • merida_1 19.03.2018.

    Od njih mi je Slavica najzgodnija,najstasitija je , baš mi je drago da je naša Riječanka i da je Berni baš nju odabrao za suprugu..

  • Bumbarovlet_1 18.02.2018.

    Barbaroro i adameva...kako nisko od vas.Da se bavila ne znam čim imala je na to pravo to je njena stvar a ne vaša.Imala je pravo i da okrene "drugi list" u životu.Njena prošlost nije smetala njenom mužu i otvorena su joj vrata širom svijeta a vama??? :(

  • UrsaMinor 27.11.2017.

    Pa naravno da je bila stroža jer je bila s njima veći dio vremena i naravno da onaj roditeljkoji više radi i odsurniji je popusti više jer i njemu više fale djeca pa se lakše raznježi. Neovisno o spolu. I to što kaže Galeb uvijek je jedan stroži, s brdo para ili bez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare