To je to što me zanima!

Mami i tati Šelendić sinčić Luka bio najmlađi uzvanik

Luka Šelendić bio je najmlađi uzvanik na drugoj, ovaj put crkvenoj svadbi Maline Grahek i Josipa Šelendića. Dok su bili u crkvi, čuvala ga je baka
Vidi originalni članak

Pozdravite naše mladence i nagradite ih, molim vas, velikim aplauzom, najavio je Đani Stipaničev dolazak Maline (21) i Josipa Šelendića (32) na zagrebačke golf-terene. Mladenci su tamo proslavili crkveno vjenčanje. Đani je pjevao domaće i strane hitove. Manekenka i vlasnik metalne galanterije vjenčali su se u crkvi u Remetama, a s njima je bio njihov tromjesečni sin Luka, kojega je čuvala Josipova mama Dragica. Nakon što su supružnici otišli slaviti, baka je malenog Luku odvela kući. Na početku večeri kumovi, Malinina prijateljica iz djetinjstva i Josipov prijatelj Davor Bienenfeld, nazdravili su mladencima. Poželjeli su im dug i sretan brak. Manekenka je sa suprugom plesala cijelu noć, a svadbeni ples otplesali su na pjesmu Celine Dion i Luciana Pavarottija “I Hate You Than I Love You”. Na slavlje je došao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je prijatelj mladoženjina oca Željka Šelendića. Malinu i Josipa od fotografa su štitila četiri zaštitara.

SVADBA OD DVA MIL. KN, IVA SVOJU PLATILA 1,5 MILIJUN
Šeledići su unajmili šator od 1000 ‘kvadrata’ na golf terenima. Pozvali su 500 gostiju, šator su ukrasili bijelim ružama, imali su catering Lido s pet slijedova jela, mlada je nosila skupu dizajnersku vjenčanicu, a pjevao im je Đani Stipaničev. Iva Majoli svoju je platila 1,5 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • tajnamoja 12.09.2010.

    Mlada je imala bajnu vjenčanicu.

  • Mister No 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • skeletor83 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare