To je to što me zanima!

'Mamma mia 2': Zvijezde prvog filma opet odlaze na avanturu

Film koji je prije deset godina preokrenuo filmski svijet ove godine se vraća uz prave 'poslastice'. Uz glumačke legende ćemo u nastavku vidjeti i neke pjevačke
Vidi originalni članak

Nakon što se deset godina nije znalo što je s glavnim likovima filma 'Mamma Mia!', ove godine napokon dolazi nastavak te, sada već, legendarne muzikalne komedije. A što je najbolje, zvijezdama prvog filma se ovaj put u postavi pridružuje i pjevačica Cher.

OSCAR DOLAZI Deset klasika koji nisu uspjeli dobiti ni nominaciju za Oscara

Radnja samog nastavka nije još uvijek otkrivena no zna se koji glumci su opet u igri. Tako će se uz Cher u filmu pojaviti i Dominic Cooper, a mlada Amanda Seyfried reprizira svoju ulogu iz prvog filma, kao Sophie (Cher joj glumi baku).

Uz njih se u film vraćaju i Colin Firth, Stellan Skarsgard kao i Pierce Brosnan, a pridružuju im se i Julie Walters te Christine Baranski. Jedino je uloga Donne, koju je glumila Meryl Streep, još uvijek upitna, jer glumica nije potvrdila svoje sudjelovanje.

Pogledajte prvi video

Kako je očigledno, Sophie je trudna no iz nekog razloga taji tu vijest. Kamo će priča otići? Znamo li tko je djetetov otac? Je li to njen suprug, Sky?

Film 'Mamma Mia: Here We Go Again' dolazi tek sredinom ljeta, u sva bolja kina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare