To je to što me zanima!

Mančić otkrila da je izgubila tri sina: 'To je strašno, najteže je kad moraš potpisati osmrtnicu'

'Iako su mi doktori svaki put rekli da sam nosila dječaka, ne mogu sto posto vjerovati u to da su sve bili sinovi, jer je u našoj tradiciji da želimo da imamo mušku djecu', opisala je tragedije
Vidi originalni članak

Voditeljica Suzana Mančić (64), nekada najpoznatija loto djevojka u Jugoslaviji, danas je ponosna mama dvije kćeri, Teodore i Natalije, ali malo je poznato da je osamdesetih i početkom devedesetih izgubila čak tri bebe. O velikoj tuzi i boli koje i danas osjeća kao majka, progovorila je iskreno povodom dana svih majki. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkrila je kako su joj svi liječnici rekli da je izgubila sinove. Posljednju bebu čak je i porodila u 6. mjesecu, ali nažalost, beba nije preživjela.

- Iako su mi doktori svaki put rekli da sam nosila dječaka, ne mogu sto posto vjerovati u to da su sve bili sinovi, jer je u našoj tradiciji da želimo da imamo mušku djecu - napisala je.

Suzana je, kako kaže, oduvijek željela imati sina i nazvati ga Aleksandar, po njezinom ocu. Stoga, kada je saznala da nosi djevojčicu, počela je plakati. 

- Na prvom ultrazvuku s Teodorom, bila sam uvjerena da ponovo nosim dječaka. Kada mi je liječnik rekao da je djevojčica, rekla sam da je to nemoguće i zaplakala kao posljednja seljanka. Ali, tolika moja želja za muškim djetetom nastala je iz vrlo sebičnog razloga. Ja sam jedinica i u životu sam morala biti i muškarac i žena. Morala sam sama da osiguram i zaštitu i opravdanje, sve ono što sam idealizirala da bih bila u ulozi starijeg brata kojeg nikad nisam imala. Željela sam da ga moja kći ima - objasnila je voditeljica. 

SAMOZATAJNA FOTOGRAFKINJA Kći Suzane Mančić usporedili s Angelinom Jolie: 'Prelijepa je'

Ipak, najgori trenutak u životu joj je bio kada je morala potpisati osmrtnicu za mrtvorođenu bebu.

Prvu bebu izgubila je u trećem, drugu u četvrtom i treću u šestom mjesecu trudnoće. 

- Liječnica mi je odmah nakon porođaja rekla: "Nemojte se nadati". Dijete nije preživjelo, nije imalo dovoljno razvijena pluća. Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem osmrtnicu. To je bilo surovo - zaključila je. 

Idi na 24sata