To je to što me zanima!

Manekenka Antonija Radić na Instagramu komentirala tekmu, pratitelji: 'Vraćaj se u kuhinju...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su se muškarci obrušili na nju šovinističkim komentarima, manekenka im nije ostala dužna. Sabrala je njihova 'djela', objavila ih i poručila im da se 'pokriju ušima'
Vidi originalni članak

Jučerašnju utakmicu Hrvatske protiv Belgije pratila je hrvatska manekenka Antonija Radić (23), umjetničkog imena Faretta, prva Hrvatica na naslovnici Vogue časopisa. Obožavateljici hrvatske repke posebno je zasmetao jedan nogometaš, pa je svoj mišljenje objavila na Instagramu storyju, gdje su je s komentarima napali muški fanovi hrvatske nogometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vadi Petkovića vanka! Stoji kao drvena Marija, smetalo jedno, igraj nogomet ako si nogometaš. Izlazi vanka ako ne želiš igrati nogomet - napisala je uz fotografiju na Instagram storyju.

Njezini komentar je razljutio muške fanove hrvatske reprezentacije na Instagramu.

'Tišina ženska. Je li uopće znaš što je njegova uloga u reprezentaciji?', 'Vraćaj se nazad u kuhinju', 'Ženske uopće ne bi smjele gledati nogomet, a kamoli komentirati nešto', 'Žensko je, zašto smo mislili da razumije nogomet' -  samo su neki od komentara ljutitih muškaraca. 

STIGLA JE POTVRDA Faretta je jedina Hrvatica u 500 najutjecajnijih ljudi u modi

Ali Faretta im nije ostala dužna: - Ako već gurate vaše Purgere barem ih branite ako ih imate za što braniti jer svi dobri igrači su vam Slavonci, Dalmatinci i Hercegovci kroz cijelu povijest... I može vas biti sram što jedna ženska zna više o balunu od vas svih takozvanih muškaraca sveznalica!!! - odgovorila im je manekenka.

Potom je sve njihove komentare objavila u novom Instagram storyju, pa u opisu napisala: 'Javno da kažem ovakvim 'muškarčinama' da se pokriju ušima...

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kaka 22 08.06.2021.

    Petković nije purger čovjek je iz Metkovića toliko o dotičnoj, bitno da ona misli da sve zna

  • korisnik24 07.06.2021.

    Evo zasto zene ne trebaju gledat nogomet. Pravi se pametna a ne zna da je petkovic iz dalmacije, a ne purger.

  • nervozni poštar 07.06.2021.

    Njoj najviše smeta što je Petković purger, dakle pametnom dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare