Show

Komentari 7

Manekenka Antonija Radić na Instagramu komentirala tekmu, pratitelji: 'Vraćaj se u kuhinju...'

Manekenka Antonija Radić na Instagramu komentirala tekmu, pratitelji: 'Vraćaj se u kuhinju...'

Nakon što su se muškarci obrušili na nju šovinističkim komentarima, manekenka im nije ostala dužna. Sabrala je njihova 'djela', objavila ih i poručila im da se 'pokriju ušima'

Jučerašnju utakmicu Hrvatske protiv Belgije pratila je hrvatska manekenka Antonija Radić (23), umjetničkog imena Faretta, prva Hrvatica na naslovnici Vogue časopisa. Obožavateljici hrvatske repke posebno je zasmetao jedan nogometaš, pa je svoj mišljenje objavila na Instagramu storyju, gdje su je s komentarima napali muški fanovi hrvatske nogometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vadi Petkovića vanka! Stoji kao drvena Marija, smetalo jedno, igraj nogomet ako si nogometaš. Izlazi vanka ako ne želiš igrati nogomet - napisala je uz fotografiju na Instagram storyju.

Njezini komentar je razljutio muške fanove hrvatske reprezentacije na Instagramu.

'Tišina ženska. Je li uopće znaš što je njegova uloga u reprezentaciji?', 'Vraćaj se nazad u kuhinju', 'Ženske uopće ne bi smjele gledati nogomet, a kamoli komentirati nešto', 'Žensko je, zašto smo mislili da razumije nogomet' -  samo su neki od komentara ljutitih muškaraca. 

Ali Faretta im nije ostala dužna: - Ako već gurate vaše Purgere barem ih branite ako ih imate za što braniti jer svi dobri igrači su vam Slavonci, Dalmatinci i Hercegovci kroz cijelu povijest... I može vas biti sram što jedna ženska zna više o balunu od vas svih takozvanih muškaraca sveznalica!!! - odgovorila im je manekenka.

Potom je sve njihove komentare objavila u novom Instagram storyju, pa u opisu napisala: 'Javno da kažem ovakvim 'muškarčinama' da se pokriju ušima...

 

Najčitaniji članci