To je to što me zanima!

Manekenka koju je proslavio Chris Brown bori se za život

Njezina obitelj nije znala da ide u Tursku kako bi napravila liposukciju. Imala je nekakvu reakciju na anesteziju, doista ne znam detalje - rekao je član obitelji
Vidi originalni članak


Brazilska manekenka Liziane Gutierrez (32), koja je prije dvije godine repera Chrisa Browna (29) optužila za fizičko zlostavljanje, navodno se bori za život. Početkom mjeseca u tajnosti je otišla u Tursku kako bi se podvrgnula nepotrebnoj estetskoj operaciji. Naime, Liziane je inzistirala na uklanjanju nakupina masnog tkiva s trbuha, a da bi dobila željenu figuru pronašla je kirurga koji joj je obavio zahvat. 

VIDI OVO:  Rihanna ne brije noge?!

Tijekom operacije došlo je do komplikacija, a manekenka se trenutno nalazi na jedinici intenzivne njege, u induciranoj komi. 

- Njezina obitelj nije znala da ide u Tursku kako bi napravila liposukciju. Imala je nekakvu reakciju na anesteziju, doista ne znam detalje - rekao je član obitelji koji je htio ostati anoniman.

Manekenka je prvo pokušala operaciju obaviti u Americi, ali nekoliko kirurga ju je odbilo jer nije imala dovoljno masti te su smatrali da joj operacija nije potrebna. 

 

- Zamolili smo je da ode s tuluma jer je bila izvan kontrole. Počela je udarati zaštitare. Ona je lažljivica, a cijela priča s mobitelom je izmišljena - rekao je glasnogovornik nakon napada. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ljenjuškanje 14.05.2018.

    Ovo je trenić ziher!

  • bloodhunter 14.05.2018.

    Ja ne razumijem vise ovaj svijet, koliko li samo tužne i bez samopouzdanja moraju bit te cure da to rade od svog vlastitog tijela. Jednom rjecju uzas

  • Prki600 14.05.2018.

    Pa pored tolike guzice i labrta ona ide sdalo s stomaka skidati,HAHHAHAHAHH,pa puknut ću od smijeha.Ode svijet u hurac.I što bi sada trebali žaliti ovakvo što,hehhehehhe.Šteta što se mozga neda dodati kakvom opercijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare