To je to što me zanima!

Manekenka Mia Franić bodrila Vatrene, sa Šukerom bila u loži

Splićanka je bila vidno raspoložena dok se fotografirala na Maksimiru, a nema sumnje da je takva ostala i nakon utakmice, s obzirom na to da je Hrvatska 'pomela' Švedsku
Vidi originalni članak

Da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu zna i manekenka Mia Franić (27).

Splićanka je na Maksimiru pratila utakmicu između Hrvatske i Švedske, čime se 'pohvalila' na Instagramu. Pozirala je u kaputu te se fotografirala s Davorom Šukerom (52). Zabavljala se u loži i častila delicijama. 

Bila je vidno raspoložena, a nema sumnje da je takva ostala i nakon utakmice, s obzirom na to da su Vatreni 'pomeli' Šveđane te su slavili s 2-1.

VRATILA DJEVOJAČKO PREZIME Jurilj i studentica Mia razveli se nakon godinu dana braka...

Inače, manekenka se prije dvije godine razvela od poduzetnika Dragana Jurilja (49) nakon što su bili u braku godinu dana i četiri mjeseca. 

- Obavještavamo vas da smo prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja - rekla je Mia za Story

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ljeto21 11.09.2021.

    Vidjeh joj na Instagramu da se slikiva po stanu bivšeg joj mužića. Znači vratila mu se. Kakav je to morbidni mentalni sklop u njezinoj glavi… ne mogu to shvatiti. Glumi jako finu, poštenu i dobru curu, a nakraju gleda samo to da nekoga materijalno iskoristi..

  • ljeto21 24.07.2021.

    Bacite samo pogled na njezin Instagram profil i pročitajte nekoliko članaka iz medija. Dakle, cura je studentica. Kako je moguće da netko sa nekom srednjom školom i tko nema nikakvu struku, niti igdje radi da se hvali fotografijama kako putuje po luksuznim destinacijama, živi po vilama, kupuje skupu garderobu, nosi rolex te ispija skupe šampanjce… uz to djevojka nenormalno photoshopira fotografije i ne izgleda približno kao u stvarnosti. Stvarne slike su sa posljednje modne revije Snježane Mehun.

  • serendipity26 12.10.2020.

    opet klinka sa starkeljom.. pitamo se zašto

Komentiraj...
Vidi sve komentare