To je to što me zanima!

Manekenka Mia Franić pomirila se s poduzetnikom Draganom Juriljem: 'Strast je i dalje tu!'

'Naš brak nije se završio radi postojanja treće osobe te smatram da je, u emotivnom smislu, to stvari činilo još kompliciranijima za prihvatiti', ispričala je Mia, koja je sretna što se vratila 22 godine starijem partneru
Vidi originalni članak

Manekenka Mia Franić (28) i olimpijac Dragan Jurilj (50) tri godine nakon razvoda su ponovno zajedno. Mia je za Story otkrila da je Draganu dala drugu šansu. 

- Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ali nas je sudbina ponovo povezala. Istina je da smo opet zajedno - rekla je Splićanka.

Ispričala je kako je nekoliko slučajnih susreta nje i bivšeg u Zagrebu rezultiralo uzastopnim viđanjem.

POZIRANJE NA MAKSIMIRU Manekenka Mia Franić bodrila Vatrene, sa Šukerom bila u loži

- Očito da se emocije i strast nikada nisu ni ugasile. Naš brak nije se završio radi postojanja treće osobe te smatram da je, u emotivnom smislu, to stvari činilo još kompliciranijima za prihvatiti - ispričala je, te dodala kako sada gledaju stvari iz druge perspektive te imaju zreliji odnos.

Manekenka i sportaš u braku su bili nešto više od godinu dana, no njihova se priča nastavila ovo ljeto. Par bio na zajedničkom odmoru u Italiji i na našoj obali. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • konavodez 12.09.2022.

    He he

  • rocky55555 21.10.2021.

    Da je on bogec, ne bi ni bilo strasti. Klasična 24h ljubavna priča.

  • jamesbond7777 21.10.2021.

    Sa poduzetnikom?? 🙄🙄Se pomirila... Sve jasno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare