To je to što me zanima!

Manekenka padala po pisti zbog vrtoglavih potpetica

Drugi dan newyorškog Tjedna mode obilježila je N. Campbell svojom humanitarnom revijiom. Zbog visokih potpetica neke mankenke su popadale
Vidi originalni članak

Humanitarnu reviju za pomoć Haitiju Agyness Deyn (27) završila je crvena u licu. Hodajući pistom u vrtoglavim Burberryjevim štiklama noga joj se iskrenula te je pala. Agyness se brzo digla i sa smiješkom na licu nastavila dalje. Ali nakon samo nekoliko koraka opet je pala. Bilo je to previše čak i za jednu od najplaćenijih manekenki i trendsetericu čije kombinacije “skidaju” djevojke diljem svijeta. Skinula je ubitačne sandale s potpeticom od 20 centimetara i s piste odšetala bosa.
- Trebala sam ostati dolje čim sam prvi put pala. Jao, moja koljena! - napisala je Agyness na Twitteru. Padovi manekenki na skliskim pistama se događaju, ali još nije zabilježeno da je neka dva puta “poljubila pod”. Agyness je nadmašila i spektakularni pad Naomi Campbell (39) na reviji Vivienne Westwood 1993., a upravo je “crna pantera” bila organizatorica revije za Haiti.

NAOMI SE "OSVETILA" ŠTIKLAMA
Naomi Campbell nakon pada na reviji Vivienne Westwood, koji je zacementirao njezin status jedne od najpoznatijih manekenki, dugo nije mogla ustati od smijeha. “Platformama” zbog kojih je natukla trticu se “osvetila”. Smjestila ih je pred vrata svog londonskog stana da služe kao stepenica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gucica 15.02.2010.

    Ajme majko koji užas,dobro da je vrijeme karnevala pa se ova \"manekenka\" sa četvrte slike stopila s maškarama!Danas stvarno svaka budala može biti manekenka!

  • predsjednik03 15.02.2010.

    to je sve što mora znati , pa ni to ne može - dokaz da su tuke sve od reda - narkomanke, funje, tuke i sponze - čast izuzecima, a ima ih možda 5 %

  • predsjednik03 15.02.2010.

    ovca glupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare