To je to što me zanima!

Manekenke se ne žele razodjenute šetati pistom

Ivana Ergić, Maja Cvjetković, Martina Matušin i Lorena Čavar neki su od modela koji bojkotiraju golotinju. A nekim manekenkama to ne smeta
Vidi originalni članak

Kakve su to manekenke, čudili su se dizajneri Wella Fashion Weeka nakon što im je niz djevojaka na pitanje: “Bi li nosila samo rublje?” odgovorilo: “Ne!”. Manekenkama se ne plaća dodatno ako pistom prošeću polugole pa je na svakoj od njih odluka želi li pred mnoštvom pokazati svoje draži ili ne. Pravila nema - među onima koje se ne žele skinuti ima poznatih i anonimnih manekenki. Bivše misice Maja Cvjetković i Ivana Ergić među onima su koje se ne žele razodjenuti.
- Jedan od razloga je što se ne plaća dodatno. Ima drugih manekenki koje se skidaju, ja ipak ne bih - kaže Ivana Ergić, koja se dosad nije skidala.
Jedna od onih koja s golotinjom nema problema je bivša misica Aleksandra Grdić (26).
- Ja ću se sa zadovoljstvom skinuti - rekla je Aleksandra, koja je svoje grudi već dva puta obnažila u Kliku, a na revijama joj nerijetko ispadnu iz haljine.
- Bolje da se skidam sada, nego za pedeset godina - smatra Aleksandra.

BRANKICA ČONDA SE SKIDA BEZ PROBLEMA
Na casting su došle i bivša BB stanarka Brankica Čonda te bivša djevojka BB Simona, Gianna Apostolski. Brankica je već lani nosila reviju na Fashion Weeku, a Gianni bi to bilo prvo stupanje po pisti. Njih dvije nemaju problema s golotinjom, a dizajneri će još odlučiti hoće li ih angažirati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prizemlje 21.11.2007.

    hmm..na izboru za mis: većina ih se tek treba probiti i postati poznate (a za to će se svaka? skinuti) A sada svatko misli da vrijedi više i treba više platiti...? Mislim sumnjam da je to zbog moralnih vrijednosti(granica).......možda???

  • aranea 21.11.2007.

    khm...dobre su mi ove misice...čini mi se...nek me netko ispravi ako nisam u pravu, ali čini mi se da nisu ništa više bile plačene kada su se borile za miss hrvatske i miss svijeta...e sad... ne znam koja je razlika nosit bikini ili donje rublje...nek me netko prosvjetli! hmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare