To je to što me zanima!

Manekenki prijete smrću zbog gustih obrva: Neću ih počupati

Majka joj je zaposlena u modnoj industriji i odmalena ju je učila da je njega obrva itekako važna, no Sophia je u nekom trenutku prestati čupati obrve. Čak je dala i ime svojoj zapravo jednoj obrvi, zove ju Veronika
Vidi originalni članak

Model Sophia Hadjipanteli (22) svakodnevno dobiva prijetnje smrću na Instagramu i to zbog svojih gustih i spojenih obrva. Manekenka je inače s Cipra, preselila se u London u nadi kako će ostvariti san i postati model. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sređujem obrve, prirodno imam prilično tamne, ali ne baš ovako, malo ih potamnim - objasnila je Sophia koja se nije nadala uspjehu zbog osebujnih obrva. Na Instagramu ju prati više od 300 tisuća ljudi kojima se njezin izgled itekako sviđa. 

Majka joj je zaposlena u modnoj industriji i odmalena ju je učila da je njega obrva itekako važna, no Sophia je u nekom trenutku odlučila prestati čupati obrve. Čak je dala i ime svojoj zapravo jednoj obrvi, zove ju Veronika.

- Prirodna sam plavuša, a sasvim sam slučajno 2014. godine nijansirala obrve i odmah mi se svidio upečatljiv izgled - ispričala je Sophia. Dobiva svakojake poruke, od ponude braka pa i do prijetnji smrću. No, kako kaže, ništa što joj drugi govore ju ne dira.

- Nikada nisam bazirala svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi vidjeli. U školi su me maltretirali zbog odjeće, roditelja koji su bili imigranti, nismo govorili engleski - rekla je Sophia.

ANA PAOLA BAHATIM STAVOM RAZLJUTILA SVE U SHOWU: 'Jesi li ti dovoljno bogat za nju?'

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 16.03.2019.

    Meni ovo izgleda kao pokušaj izazivanja pažnje na sebe, ništa drugo.

  • _petra_ 15.03.2019.

    grozno,nit ne izgledaju kao prave

  • OlyGrgić 15.03.2019.

    Sam se ti tješi..,

Komentiraj...
Vidi sve komentare