To je to što me zanima!

Manijak koji ju je maltretirao na slobodi je pa ona živi u strahu

ODMOR U GRČKOJ Jelenu Rozgu brine to što policija ne može ništa muškarcu koji ju je mjesecima proganjao i zvonio joj na vrata, ali nam se zahvalila na pomoći
Vidi originalni članak

Majci je prvi put bilo drago što idem na put. Bolje se osjeća dok nisam u Splitu. Nadam se da je priča s uhođenjem konačno iza mene. Vaše novine pomogle su uhvatiti čovjeka koji mi je život pretvorio u noćnu moru, rekla je potresena Jelena Rozga (34). 

Poštar iz Dugopolja maltretirao ju je od siječnja. Tad su se upoznali na Noći Imoćana. Manijak je pjevačicu pokušavao osvojiti komplimentima, neprestano joj je zvonio na vrata, govorio da je voli i čekao u autu ispred zgrade.

- Bilo je strašno gledati ga na videonadzoru. Grozno je što mu policija ne može ništa. Već su ga pustili - požalila se bivša balerina. 

Ako je život u strahu cijena slave, više ne želi biti popularna. Nedavna situacija u potpunosti ju je, kaže, promijenila. Oduvijek je bila vesela i druželjubiva, a zbog opsjednutog obožavatelja povukla se u sebe. Nije imala volje ni za što pa je počela izbjegavati i drage prijatelje.

Na Zakintosu tulum za 2000 apsolvenata

Studenti su morali odjenuti nešto crveno. To je razveselilo Jelenu jer crvenu smatra bojom ljubavi.

Otpjevali duet 'Dalmatinka'

Jeleni su se na pozornici pridružili dečki iz benda Connect. Rozga će se nekoliko dana odmarati u Ateni kod prijateljice.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • marii 06.10.2011.

    striček postar joj zvoni i pisma nosi a ona zabrijala da je stalker

  • vilim 05.10.2011.

    Rozga !! Svojim neumjerenim i pretjeranim izjavama u tisku od jednog sirotog poštara napravila si pravog monstruma, te se on s pravom ljuti a žena prijeti rastavom . Kako bi donekle ispravila cijeli nesprazum ostavi mu na portafonu stana nakon koncerta svoje gaćice ako ih u međuvremenu već nisi skinula kao mali znak pažnje i pomirenja a njemu će to biti podstrek za nove slične akcije!

  • number1 05.10.2011.

    naravno kao i uvijek ... vi imate svoje negativne komentare ! pa pustite Rozgu na miru ... i pa šta ako je ne volite , ni ne slušate zašto onda i uopće čitate članke vezane uz nju svako ima svoj ukus .. kao što je vi ne volite mi drugi je volimo . smeta vam kad je u novinama , kad ima dečka itd. , a bili biste rado na njenom mjestu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare