To je to što me zanima!

'Manson mi se petljao u život, desetljećima me zlostavljao...'

Corey Feldman se javno oglasio nakon što je najmanje 11 žena iznijelo optužbe na račun Mansona. Objavio je fotografiju nastalu prije 20 godina, za koju tvrdi da je bila početak noćne more
Vidi originalni članak

Glumac Corey Feldman (49), nekadašnja teen zvijezda, optužio je glazbenika Marilyna Mansona (52) da ga je desetljećima mentalno i emocionalno zlostavljao te se neprestano petljao u njegov život. Glumac tvrdi da je Manson bio opsjednut njime i zvao ga svojim idolom, a onda je pokušao njime manipulirati kao igračkom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Seksualni predator Harvey Weinstein

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Corey se javno oglasio nakon što je najmanje 11 žena iznijelo optužbe na račun Mansona. Objavio je fotografiju nastalu prije 20 godina, za koju tvrdi da je bila početak noćne more. Manson je, priča Corey, nudio mu kokain. 

- Srećom, te noći nisam fizički ozlijeđen, ali to je bio samo početak moje noćne more. Manson je bio opsjednut mnome preko dva desetljeća. Ne vjerujete mi? Samo pogledajte objavljene činjenice - napisao je Feldman. 

Kaže kako je Manson u svojoj knjizi napisao i nekoliko odlomaka u njemu.

- Sve je to dokumentirano u njegovoj knjizi. Hvali se time kao da sam ja netko s posebnim potrebama s kime se sprda - govori Corey. 

 

Manson je želio biti prijatelj s Coreyjem, ali zapravo ga je htio dotjerivati. Pozvao ga je na božićnu zabavu, grlio i držao za ruku.

- To je fotografija tog momenta. Kasnije smo otišli kod njega i tad je počela moja noćna mora. Od tada mi se neprestano upletao u život - rekao je Corey. Manson se nakon novih optužbi nije oglasio. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PraznaSlama_1 07.02.2021.

    Da neko napise da ga je Madonna zlostavljala, taj bi isto imao pricu na tu temu

  • nori 🖖 07.02.2021.

    Pofalilo mu love i popularnosti

  • sexy_trubadur 07.02.2021.

    ovaj Manson opasan ,samo gleda gdje ce se uvaliti 

Komentiraj...
Vidi sve komentare