To je to što me zanima!

Manuel bira namirnice u novom testu kreativnosti: 'Prostiremo tepih za izazov iz Hollywooda'

Dominik je jak igrač. Ima vještinu, ima znanje, tako da će ovo biti borba. Nije jednostavno, rekao je Manuel
Vidi originalni članak

Zbog dobrih rezultata u prethodnom izazovu, Manuel je ovoga puta dobio priliku izabrati namirnice za kuhanje u testu kreativnosti za sebe i ostale kandidate. Osim toga, zaslužio je i priliku da izazove Dominika te je neće propustiti. 

NAPETO U MASTERCHEFU ANKETA Manuel je prvi izazivač! Mislite li da će uspjeti preoteti Dominiku platinastu karticu?

- Dominik je jak igrač. Ima vještinu, ima znanje, tako da će ovo biti borba. Nije jednostavno - rekao je Manuel koji će odabrati namirnice u kojima  se natjecatelji mogu spotaknuti ili istaknuti.

Manuel i Dominik su, kaže Lara, potpuno suprotni, a u početku showa između njih su se događale nesuglasice, ali sada su si jako dobri.

'MASTERCHEF' Manuel je ostvario svoj naum i postao prvi Dominikov izazivač: 'U svakom je genijalcu i luđak'

Petar procjenjuje da je u natjecateljskom zaletu Manuel, ali i Dominik, pa je teško procijeniti tko bi u ovom izazovu mogao bolje kuhati od njih dvojice.

- Danas prostiremo crveni tepih za izazov koji dolazi ravno iz Hollywooda. Pripremat ćete jela koja odaju počast kultnim scenama i likovima - otkrio je Stjepan Manuelu, a što će tko kuhati, ne propustiti doznati u novoj epizodi MasterChefa.

POGEDAJTE VIDEO: KAD ŽELIŠ ZASPATI, A CIMER TI NE DA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bosancuga 27.11.2023.

    Postedi te me te kerativnosti umjesim ga umastim i razvu cem do ograde mog susjeda milodragatako je umasten dase vidi ko kroz vrecicu za ledenicu i onda umjesim sira unutra umotak ko hamza maramu naglavu i onda je pravi burek kako tre ba da bu de

  • Svečenik 27.11.2023.

    Iskompleksiran lik,ali nije pokvaren kao ona talijanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare