To je to što me zanima!

Marc Anthony nakon razvoda ljubi 27 godina mlađeg modela

Bivši suprug Jennifer Lopez razveo se od četvrte supruge u prosincu prošle godine, a sada je 'ludo zaljubljen' u 21-godišnju manekenku Marianu Downing
Vidi originalni članak

Jako su zaljubljeni, ne odvajaju se jedan od drugog, rekao je izvor blizak paru. Iako se Marc Anthony (48) službeno rastao sa četvrtom suprugom, venecuelanskom manekenkom Shannon de Limom, u prosincu, s manekenkom Marianom Downing (21) je u vezi već nekoliko mjeseci. 

Pjevač je toliko očaran svojom novom djevojkom da joj je nedavno pjevao baladu tijekom koncerta u Madison Square Gardenu. Prijatelji pjevača za Marianu govore da je 'jako zabavna i nježna'.

Downing je jedna od najtraženijih manekenki te se pojavljivala u reklamnim kampanjama za slavne kozmetičke i modne brendove.

Anthony je sa Shannon de Limom u braku bio dvije godine. Ona je zatražila razvod nakon što je pjevač pred kamerama i publikom strastveno poljubio svoju bivšu supruge Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Latin Grammy Awards. 

'Latino zavodnik' s J.Lo ima osmogodišnje blizance Emmu i Maxa, te još troje djece iz prijašnja dva braka.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • katarina j. 05.03.2017.

    Ne znam kako se zrela osoba može zaljubiti u osobu mlađu 27 godina. Iako je fizički izgled važan te fizička privlačnost ne vidim kako se tu može razviti ljubav kad se radi o jednoj nezreloj osobi i jednoj jako zreloj. To uglavnom govori da je ova odrasla osoba strahovito površna i nezrela, možda psihički nestabilna, nesigurna ...Ako se izuzmu faktori poput novca na stranu.

  • leptiricaSue 17.02.2017.

    Neka mu love inace bi ljubio sliku svoju.

  • Der Kommissar 17.02.2017.

    Samo cepaj, pare i moć su najafrodizijak

Komentiraj...
Vidi sve komentare