To je to što me zanima!

Margot Robbie htjela odustati od glume: Evo zbog kojeg se filma glumica ipak predomislila

Margot trenutno snima film o legendarnoj Barbie, uz glumca Ryana Goslinga koji će utjeloviti Kena. Film bi trebao izaći sljedeće godine
Vidi originalni članak

Glumica Margot Robbie (32) održala je govor na BAFTA: A Life in Pictures, a tijekom svojeg govora otkrila je zbog kojeg filma je shvatila da je dobra glumica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o filmu 'Ja, Tonya' koji je temeljen na istinitoj priči o prvakinji umjetničkog klizanja, Tonyi Harding koji je na male ekrane izašao 2017. godine. 

- Kada sam gledala taj film rekla sam: 'Ok, ja sam dobra glumica' - izjavila je Robbie.

Margot je do nedavno bila najpoznatija po svojoj ulozi u filmu 'Vuk s Wall Streeta', ali je nakon tog filma htjela odustati od glume jer joj je medijska pažnja koju je tada dobivala bila previše. Ipak, nešto kasnije je shvatila kako je zapravo dobra u tome što radi.

evo u čemu je bio problem Margot Robbie o plakanju pred stanom prijateljice: 'Mama me zvala i pitala jesmo li dobro'

- Nešto se događalo u tim ranim fazama i sve je bilo prilično grozno. Sjećam se da sam rekla svojoj mami da mislim da ne želim ovo raditi, a ona me samo pogledala, potpuno ravnodušna, i rekla: draga, mislim da je prekasno za to. U tom sam trenutku shvatila da mogu ići jedino naprijed - prisjetila se.

Margot trenutno snima film o legendarnoj Barbie, uz glumca Ryana Goslinga koji će utjeloviti Kena. Film bi trebao izaći sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare