To je to što me zanima!

Maria iz 'Savršenog' nakon showa i izbora ljepote postala voditeljica: 'Brzo sam se snašla'

Kandidatkinja treće sezone RTL-ovog reality showa kaže da u planu ima i druge emisije koje bi voljela raditi te se nada da će biti još angažmana, a priznaje da pred kamerama nema tremu
Vidi originalni članak

Maria Horvat iz 'Gospodina Savršenog' prije dva mjeseca je osvojila titulu 'Kraljice Medija' na zagrebačkom izboru ljepote za Kraljicu Zagreba. Nakon što smo je ove godine gledali kao natjecateljicu u popularnom showu, Maria je za RTL.hr otkrila da će sada sama stati pred kamere u svojoj novoj emisiji o modi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je imala razne planove tijekom ljeta, kada je dobila ponudu za ulogu voditeljice primila se posla i ostala u Zagrebu. Maria će voditi modnu emisiju, a pred kamerama se brzo snašla.

- Osjećaj je predivan. Odmah sam se snašla, bilo je lakše nego što sam očekivala. Nakon tolikih godina iskustva naviknuta sam na kamere i brzo se prilagodim. Emisija se spontana i daje mi puno prostora da je vodim na neki svoj način i to mi jako odgovara - priznala je.

Kaže da u planu ima i druge emisije koje bi voljela raditi te se nada da će biti još angažmana, a priznaje da pred kamerama nema tremu.

- Nekada se desi neka greška, ali sve je to neprimjetno. Emisija traje puna tri sata pa se svakom može dogoditi da se desi neka greškica, ali ništa strašno - zaključila je.

INTERVJU S FINALISTICOM SHOWA Karolina je nakon 'Savršenog' pokrenula vlastiti biznis, a otkrila je i čuje li se s Tonijem

Posao joj je na prvom mjestu, a trenutačno je zadovoljna novom suradnjom te se i u budućnosti vidi u novinarstvu neovisno o tome da li se radi o poslu ispred ili iza kamera.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 20.07.2022.

    ko te gura reci nam sad svima prisutnima

  • SamirDamir 20.07.2022.

    karijeristica se vidjelo iz prve, toj nije ni obitelj niti dečko niti djeca niti bilo šta u prvom planu nego karijera, a do nje će doći najprije ako bude u nekom realitiju, Ona je lijepa ali ovakvo tijelo dugo nisam vidio bez bokova i bez guze pa to pokušava nadomjestiti da ima bokove kao gore na slici u crvenoj haljini kad prekriži noge pa izgleda da ima bokove, da je stala ravno druga priča

  • 19.07.2022.

    Vidio sam ju prije tjedan dana da vodi tv prodaju robe za xxl žene na nekoj lokalnoj tv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare