To je to što me zanima!

Mariah Carey skuplja lajkove: Pohvalila se bujnim dekolteom

Fotografija koju je pjevačica podijelila na Instagramu u subotu ubrzo je skupila preko 40 tisuća lajkova. Mariah Carey ponosna je na svoje obline i rado ih pokazuje
Vidi originalni članak

Nakon što je većinu ljeta provela putujući Europom sa svojim novim dečkom i milijarderom Jamesom Packerom (47), Mariah Carey (45) na Instagramu je podijelila fotografiju za koju je pozirala uz široki osmijeh. 

Fotografija pop dive ubrzo je prikupila preko 40 tisuća lajkova, no razlog tome vjerojatno je više bio njezin bujni dekolte koji je došao do izražaja u dekoltiranoj ljetnoj haljini. 

Otkako su u vezi, bogati Australac Mariah često razveseli s poklonima. Pjevačica se nedavno pohvalila i ogrlicom vrijednom 3,5 milijuna kuna koju joj je Packer darovao. 

Pjevačka diva je prošli tjedan dobila i zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu što je svečano proslavila u društvu svoje djece, blizanaca Moroccana i Monroe. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Leaena 23.08.2015.

    Ova crno bijela fotka joj i jeste najljepša-izgleda mlađe na njoj

  • larissa12 19.08.2015.

    e tak...svaka ocvala polovnjača se mora razgolit da bude 'atraktivna'...još malo....sirota...ne zna već kak bi...smiješne su mi sve takve

  • varešak 18.08.2015.

    Jeste pomasna ali može proći,

Komentiraj...
Vidi sve komentare