To je to što me zanima!

'Mariah i Nick su me otpustili jer sam bila dobra prema djeci'

BIVŠA DADILJA Simonette Da Costa podnijela je tužbu protiv Mariah Carey i Nicka Cannona. Navodno je morala raditi i preko 100 sati tjedno, a to joj nisu platili
Vidi originalni članak

Kako piše New York Daily News, Simonette Da Costa podnijela je sudske dokumente sudu na Manhattanu. Bivša dadilja uskoro bivših supružnika u tužbi tvrdi da je bila prisiljena raditi preko sto sati tjedno, a to joj se nije plaćalo. Na dužnosti je bila cijeli dan, a kako kaže, nije imala vremena spavati, jesti i odmoriti se. 

Simonette je trogodišnje blizance Moroccana i Monroe čuvala od listopada 2013. do siječnja 2014. godine. Tvrdi da je otkaz dobila nakon što joj je Carey rekla da djeci pokazuje previše ljubavi. Bivša dadilja u tužbi je također navela da je često dobivala pozive usred noći. 

Zarađivala je između šest i sedam tisuća dolara mjesečno. Kako piše TMZ, traži određenu svotu neisplaćenih plaća i naknadu štete. 

- Iako to mrzim, moram imati dadilje. No lako ih otpustim. Ni to ne volim, ali moram to učiniti ako se počnu prema djeci ponašati kao da bi im one trebale biti bitnije nego ja - rekla je Mariah. 

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja, Carey i Cannon u kolovozu prošle godine potvrdili su da se rastaju. 

Nick je u prosincu prošle godine podnio zahtjev za rastavom. Par se vjenčao 2008. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Galeb i ja 29.01.2015.

    Njoj bi trebalo oduzeti djecu a ne dati dadilju.

  • Medici 29.01.2015.

    Bože mili, tko sve danas ima djecu....

  • vrsni_astrolog 29.01.2015.

    mariah, ovan, hladne, proračunate i manipulativne, tiraniziraju bližnje i ako nije po njihovom sklone su udarcima dokazivati svoju volju, ambiciozne, energične, imaju puno prijateljica, društvene, za partnera traže muškarca s kojim lako dominiraju, dobro se slažu s lavovima, rakovima, ovnovima i ribama, poneki škorpion, strijelac i bik, trebaju izbjeći djevice, vodenjake i vage (vesna pusić, milanka opačić, goran karan, siniša cmrk, victoria beckham, kirsten stewart, anja šovagović, barbara kolar, vlatka pokos, doris dragović, dolores lambaša, russell crow, goran bregović....)

Komentiraj...
Vidi sve komentare