To je to što me zanima!

Mariah i Packer nakon razlaza prestali su paziti na kilograme

OPUSTILI SE Prekinuli su u veljači, a ona je prohodala s fatalnim plesačem. Dok su bili zajedno oboje su brinuli o liniji, a nakon prekida prestali su paziti i nabacili kilograme
Vidi originalni članak

James Packer (49) mjesecima je molio Mariah Carey (47) da izađe s njim na spoj. Pristala je tek u lipnju 2015. godine, a nakon toga multimilijarder ju je počeo obasipati poklonima i planirati vjenčanje.

Sve je išlo glatko dok pjevačica nije počela snimati reality 'Mariah's World'. Packer je tada smatrao da se previše eksponira, a kap koja je prelila čašu bila je njezina nevjera.

Jamesa je izluđivala jer su se ljubili i pipkali, ali nisu išli dalje uz objašnjenje 'da se ona čuva za brak' dok se s plesačem Bryanom Tanakom (33) potajno nalazila.

Prekinuli su u veljači, a ona je prohodala s fatalnim plesačem. Ipak, čini se kako im prekid i nije najbolje 'legao' te su 'nabacili' koji kilogram.

Fanovi su počeli uspoređivati multimilijardera s plesačem.

Kao Grubnić: Posrnula diva pretjerala s Photoshopom

Mariah prekomjerna težina zabrinjava pa je zahtijevala da se naslovnica magazina Paper za koji je pozirala obradi u Photoshopu. Fotkom se pohvalila na Instagramu, a fanovi su je napali.

- Prihvati svoje tijelo kakvo jest ili kreni u teretanu - samo je jedan od komentara.

Prije nekoliko dana cijena karte za njezin nastup pala je na samo 62,60 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • leptiricaSue 25.08.2017.

    Sama sam zena ali nikako ne razumim zene koje su vec u laganim "godinama" pa gologuze odaju!!Jeli kriza ili stvarno misle da su seksi ne znam??

  • 25.08.2017.

    više nije zgodna:o

  • dillinger_1 25.08.2017.

    Ona i nicki minaj su mi tako vulgarne

Komentiraj...
Vidi sve komentare