To je to što me zanima!

Mariah napunila 50: Nakon dva braka ljubi 14 godina mlađeg...

Prije četiri godine pjevačica je skoro treći put hodala prema oltaru, ali je ljubav s milijarderom Packerom ipak pukla. Prsten mu nije vratila već ga je 2018. prodala za nešto više od 18,6 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Pjevačica s impresivnim vokalnim sposobnostima, Mariah Angela Carey, danas slavi 50. rođendan, a mnogi je i dalje najbolje znaju po božićnoj pjesmi 'All I Want For Christmas Is You'. Iako su ju često diskriminirali zbog boje kože jer joj je majka bila irskog podrijetla, a otac Afrikanac, Mariah je toliko željela uspjeti da ju niti najmanja prepreka nije mogla pokolebati.

Tako je postala prva ženska pjevačica u povijesti koja je najdulje bila na vrhu Billboardove ljestvice, čak 60 tjedana. Ime je dobila po najdražem filmu njezine majke, 'They Call the Wind Maria', samo što su njezini roditelji dodali 'h' na kraju koje se ne izgovara.

Glazbu obožava od malih nogu jer joj je mama Patricia radila kao profesorica pjevanja, a baka joj je bila R&B ikona Patti LaBelle. S dvije godine je oponašala pjevanje svoje majke, a već s četiri išla na satove pjevanja. U mladosti je radila kao hostesa i konobarica, u New Yorku je završila za kozmetičarku, a bila je i prateći vokal Brendi K. Starr.

Tek kad je njene demo snimke vidio Tommy Mottole (70), šef Sony Musica, Carey se otvorio put ka zvijezdama. Potpisala je ugovor s diskografskom kućom Columbia i 1990. godine objavila svoj prvi album. Upravo zbog tog albuma dobila je dva Grammyja, a nagrade su u budućnosti samo pristizale.

Samo tri godine nakon prvog albuma udala se za Mottolu, a u braku su bili do 1998, a nakon toga je napustila diskografsku kuću i potpisala za Virgin Records. Na snimanju spota za pjesmu 'Bye, Bye' upoznala je glumca Nicka Cannona (39) s kojim je u travnju 2008. vjenčala i ubrzo nakon toga ostala trudna, a tu je vijest objavila tek 2010. godine. Tada su s ponosnom objavili kako čekaju blizance.

Ipak, očito su neke nesuglasice prevladale jer se par razveo 2014. I nakon toga Mariah se povezivalo s raznim muškarcima, a da je u ozbiljnoj vezi potvrdile su zaruke za australskog milijardera Jamesa Packera 2016. Bili su skupa nešto manje od godinu dana, ali nisu stigli do oltara. Prsten je pjevačica ipak zadržala pa ga 2018. prodala za nešto više od 18,6 milijuna kuna. 

Trenutačno je u vezi s mladim plesačem Bryanom Tanakom (36). Mariah smatra kako su joj noge vrjednije od glasa. 

- Glasnice sam osigurala na 230 milijuna kuna, a noge na 6,5 milijardi kuna, jer ako izgubim glas i dalje ću moći hodati, ali ako izgubim noge, više neću moći pjevati na pozornici - objasnila je Carey čije su noge reklamirale mnoga sredstva za depilaciju, a američki magazin im je čak dodijelio i nadimak 'noge poput boginje'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • EmillePalka 29.03.2020.

    Od 15-te preferiram 40 +, stasom, glasom i sarmom!

  • bolna_istina 28.03.2020.

    Naravno, sada je u godinama kada je dovoljno stara da se ničega ne srami a dovoljno mlada da je još u igri, zato treba mladog junca...

  • 27.03.2020.

    Uvik sam je volija

Komentiraj...
Vidi sve komentare