To je to što me zanima!

Mariah palicom razbila bundeve i najavila: Počinje moja sezona!

Google Trends i ostale slične platforme već su objavile da se popularni božićni hit već penje prema vrhu ljestvica najpopularnijih pjesama
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Mariah Carey (51), koju njezini obožavatelji zovu i "kraljicom Božića" na Instagramu je ispratila Noć vještica razbijanjem bundeva palicom te je najavila početak božićne sezone ili, kako ju je sama nazvala - sezonom Mariah Carey. U videoklipu objavljenom na svojem Instagramu u ponedjeljak 1. studenog u ponoć, pokazala je ulaz u svoj dom prepun raznih ukrasa za Noć vještica, a među njima su bile i tri bundeve na kojima je pisalo: "Još nije vrijeme", piše Independent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

I dok je sat otkucavao ponoć, pojavila se Carey u crvenoj haljini ukrašenoj šljokicama i u svjetlucavim štiklama te je crveno-bijelom palicom razbila bundeve. Istodobno se čula glazbena podloga, njezin dugogodišnji hit "All I Want For Christmas Is You". U nastavku videoklipa Carey obožavatelje uvodi u svoj dom i kaže: "Sada je vrijeme!!! Razbiti te bundeve i od njih napraviti pitu... jer još mora proći i Dan zahvalnosti!!!” 

VISOKI G 6 Mariah Carey objavila video u kojem vrišti dok prima cjepivo, njezini obožavatelji su van sebe

Spremni? Idemo! #Mariah#, napisala je pjevačica aludirajući na to da početak studenoga označava početak božićne sezone u kojoj će se najviše slušati njezin stari hit. Google Trends i ostale slične platforme već su objavile da se popularni božićni hit već penje prema vrhu ljestvica najpopularnijih pjesama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Takva se situacija ponavlja svake godine još od 1994., kada ju je Carey objavila prvi put. Od tada je predstavila nekoliko obrada, a posljednju je objavila 20. prosinca prošle godine. Zanimljivo je da je Careyin božićni hit tek prošle godine prvi put zasjeo na vrh Billboardove ljestvice Hot 100.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nino 566842 03.11.2021.

    Posto noc?

  • weare138 02.11.2021.

    Neda Ukraden za sirotinju.

  • no sleep 02.11.2021.

    Ova je jednom rekla da troši mjesečno 50 tisuća dolara na psihijatra za njenog psa, pametnome dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare