To je to što me zanima!

Mariah se 'stesala': Tajno je išla ugraditi želučani prsten?

Carey je oduvijek bila ponosna na svoju građu i obline, ali nakon što je krenula na turneju s Lionelom Richiejem primijetila je da ima problema s brzim pokretima i plesanjem
Vidi originalni članak

Pjevačica Mariah Carey (48) prošetala se sinoć Beverly Hillsom držeći za ruku svog dečka, plesača Bryana Tanaku (35). Par je bio na romantičnoj večeri u restoranu Mastro's, a mnogi su primijetili kako je razmažena diva, kako je zovu mediji, vidno smršavila.

ODBIJALA LIJEČENJE 17 GODINA Mariah: 'Živjela sam u strahu da će netko otkriti moju bolest'

Mariah se godinama 'bori' s kilogramima, a nerijetko 'stanjuje' struk i 'skida' višak kilograma u Photoshopu. 

Šuška se kako je u tajnosti ugradila želučani prsten još u rujnu prošle godine i skinula 20-ak kilograma. Nakon što se u organizam ugradi prsten smanjuje se pretjeran unos hrane i omogućuje da osoba nakon malog obroka osjeti sitost. 

TRAŽI VELIKU SVOTU Bivša menadžerica tuži Mariah: 'Pati jer više nisu prijateljice'

Pjevačica i plesač zadovoljno su se smješkali sinoć ispred fotoreportera, a on joj je kao pravi džentlmen otvorio vrata automobila. 

- Nikada nisi bolje izgledala. Moraš nam otkriti tajnu kako doći do ovakvog tijela - napisali su joj fanovi na društvenoj mreži. Navodno su Carey razljutili ružni komentari na račun njezinih kilograma, a pogotovo oni da je 'debeli kit' nakon prošlogodišnjeg nastupa u Las Vegasu. 

- Mariah je oduvijek bila ponosna na svoju građu i obline, ali nakon što je krenula na turneju s Lionelom Richiejem primijetila je da ima problema s brzim pokretima i plesanjem. Svaki dan vježba i jedna je od žena koja kada padne, vrlo brzo ustane - rekao je izvor blizak pjevačici. 

Mariah je nakon prekida zaruka s milijarderom Jamesom Packerom (48) krajem 2016. počela izlaziti s mlađahnim plesačem. Pjevačica mu je mjesečno davala 175.000 kuna kako bi joj mogao kupovati poklone.

Glazbenica s pjevačem Nickom Cannonom (36) ima blizance Moroccan Monroe (6).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Iskrena mala 26.04.2018.

    bilo kakve čarape i cipele sa otvorenim prstima NE PAŠU!!!

  • koko82 26.04.2018.

    kad si toliko nediscipliniran da steznik umjesto na torzo stavlješ na želudac...... sramota

  • WeKyFox 26.04.2018.

    I sta to mene briga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare