To je to što me zanima!

Marija Borić: Dobar tatarski ću si priuštiti nakon što rodim...

Nismo izabrali ime za sina. Teško je to. Ipak će ga nositi cijeli život. Mislim da ćemo, kad se napokon upoznamo, u tom trenu i znati koje mu je ime, kaže simpatična glumica
Vidi originalni članak

Glumica Marija Borić Jerneić (39) vjenčala se u svibnju prošle godine za Branimira Jerneića (42), savjetnika Olega Butkovića, ministra pomorstva, prometa i infrastrukture. U listopadu su otkrili da očekuju prvo dijete i kako im na proljeće stiže sin.

U 36. je tjednu trudnoće, osjeća se odlično, što potvrđuje i činjenica da je do prošlog tjedna još igrala predstave u kazalištu Komedija i u Histrionskom domu, ispričala je za Gloriju.

Istaknula je da joj se rituali ne razlikuju od onih koje je 'njegovala' prije trudnoće, samo je malo manje 'zvrkasta'. Nema baš trudničkih boljki, smiješno joj je kako trudna oblači hulahopke, a nema ni nekih posebnih trudničkih želja. 

- Jedem normalno, kao i prije trudnoće. A kako mi nije bila ni muka, sve sam jela i sve mogu jesti, osim, naravno sirovog mesa i sirove ribe što se ne preporučuje u trudnoći. Dobar tatarski bum si priuštila kad rodim - rekla je Marija.

Kako je ispričala, suprug Branimir 'zadužen' je za mesne delicije, a ona za juhe, variva i slastice. Doručak nikad ne preskaču, a najviše voli vikende jer tada sve rade skupa. U trudnoći je dobila 13 kilograma, a nada se da će nestati nakon što rodi. Dječju sobu su uredili i njome je zadovoljna, ali ime za sina još nisu dogovorili. 

- Teško je to. Ipak će ga nositi cijeli život. Mislim da ćemo, kad se napokon upoznamo, u tom trenu i znati koje mu je ime - kaže simpatična glumica, koja planira roditi u zagrebačkoj bolnici 'Sveti duh'. Istaknula je kako će njen suprug biti s njom kao podrška na porođaju. A njega se, dodaje, uopće ne boji. 

- Mama i starija sestra Kata su mi sve ispričale. Porod je najprirodniji čin na svijetu, svi smo tako došli ovdje. Pripremam se kako najbolje znam, ako imam nedoumice pitam. Uz Božji blagoslov, vjerujem da će sve proći u najboljem redu i ja sam spremna - rekla je za kraj. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 12.02.2020.

    Jede normalno kao i prije trudnoće? a dobila je 13 kila, yeah right. Ja osjetim da mi je apetit pojačan i jedem više, dobila sam 9 kila za sada. 33 tjedan 66 kila. Uf prvo dijete u 40-oj godini skoro. Meni su moji roditelji (koji su me dobili s 30 god.) sada već poprilično stari.

  • luzery 12.02.2020.

    dober"bosanski"prije a tatarski poslije. zna zena znanje 🤣

  • mihaela1000 12.02.2020.

    Teško je to s imenima. Prvima smo dali imena koja su nam se jako sviđala,a na kraju je ispalo da se večini roditelja sviđaju ta imena. Sad smo dugo tražili,dali joj ime tek nakon nekoliko dana nakon rođenja. A sad... nadam se da smo dobro izabrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare