Obavijesti

Show

Komentari 4

Marija Borić: Dobar tatarski ću si priuštiti nakon što rodim...

Marija Borić: Dobar tatarski ću si priuštiti nakon što rodim...
10

Nismo izabrali ime za sina. Teško je to. Ipak će ga nositi cijeli život. Mislim da ćemo, kad se napokon upoznamo, u tom trenu i znati koje mu je ime, kaže simpatična glumica

VIDEO

Glumica Marija Borić Jerneić (39) vjenčala se u svibnju prošle godine za Branimira Jerneića (42), savjetnika Olega Butkovića, ministra pomorstva, prometa i infrastrukture. U listopadu su otkrili da očekuju prvo dijete i kako im na proljeće stiže sin.

U 36. je tjednu trudnoće, osjeća se odlično, što potvrđuje i činjenica da je do prošlog tjedna još igrala predstave u kazalištu Komedija i u Histrionskom domu, ispričala je za Gloriju.

Zagreb: Poznati stigli na premijeru baletne predstave i ekskluzivni VIP shopping event H&M x Giambattista Valli

Istaknula je da joj se rituali ne razlikuju od onih koje je 'njegovala' prije trudnoće, samo je malo manje 'zvrkasta'. Nema baš trudničkih boljki, smiješno joj je kako trudna oblači hulahopke, a nema ni nekih posebnih trudničkih želja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedem normalno, kao i prije trudnoće. A kako mi nije bila ni muka, sve sam jela i sve mogu jesti, osim, naravno sirovog mesa i sirove ribe što se ne preporučuje u trudnoći. Dobar tatarski bum si priuštila kad rodim - rekla je Marija.

Zagreb: Pozanti na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović

Kako je ispričala, suprug Branimir 'zadužen' je za mesne delicije, a ona za juhe, variva i slastice. Doručak nikad ne preskaču, a najviše voli vikende jer tada sve rade skupa. U trudnoći je dobila 13 kilograma, a nada se da će nestati nakon što rodi. Dječju sobu su uredili i njome je zadovoljna, ali ime za sina još nisu dogovorili. 

- Teško je to. Ipak će ga nositi cijeli život. Mislim da ćemo, kad se napokon upoznamo, u tom trenu i znati koje mu je ime - kaže simpatična glumica, koja planira roditi u zagrebačkoj bolnici 'Sveti duh'. Istaknula je kako će njen suprug biti s njom kao podrška na porođaju. A njega se, dodaje, uopće ne boji. 

- Mama i starija sestra Kata su mi sve ispričale. Porod je najprirodniji čin na svijetu, svi smo tako došli ovdje. Pripremam se kako najbolje znam, ako imam nedoumice pitam. Uz Božji blagoslov, vjerujem da će sve proći u najboljem redu i ja sam spremna - rekla je za kraj. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

21:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...