To je to što me zanima!

Marija Cvitanović u vezi s poduzetnikom J. Ledićem?

Stilistica je još uvijek u formalnom braku s bivšim nogometašem Igorom Cvitanovićem. Demantirala je glasine kako suprug i ona više ne žive zajedno
Vidi originalni članak

Mariju Cvitanović (34) fotograf Extre prošlog tjedna snimio je u kafiću u središtu Zagreba s poduzetnikom i nogometnim menadžerom Joškom Ledićem (45). On je došao prvi, a čim je Marija sjela za stol, stavio je ruku preko naslonjača njezine stolice i zagrlio je. Dok su razgovarali često ju je dodirivao i zaštitnički joj stavljao ruku na vrat te joj nježno razbarušio kosu na zatiljku. Gledala ga je sa smiješkom i odobravanjem. Nakon poslijepodnevne kave Joško je uzeo ključeve Marijina Range Rovera, koji je parkirala nedaleko od kafića, na križanju Gajeve i Berislavićeve ulice, i sjeo na vozačko mjesto. No Marija je tad spazila fotografa te, umjesto prema automobilu, brzim korakom krenula prema obližnjem Trgu bana Jelačića.
Prema informacijama iz bliskih izvora, zagrebačka stilistica i poduzetnik iz Imotskog, koji uglavnom posreduje prelasku domaćih nogometaša u 2. talijansku ligu, u vezi su oko tri mjeseca i jako su zaljubljeni.
- Marija i ja smo prijatelji, nije to ljubavna veza. Čak i ne znam gdje je ona, nisam je vidio od te kave prošlog tjedna. I nije istina da smo se tad grlili - rekao nam je Joško, kojeg poznanici opisuju kao mirnu i dragu osobu. Nema djece i nikad se nije ženio, za razliku od Marije koja je, unatoč mnogim aferama, još u braku s najboljim Dinamovim strijelcem svih vremena Igorom Cvitanovićem (39).
- Igora ne poznajem, ali Marija o njemu kaže da je izuzetan čovjek - rekao je Joško.
S Marijom su ga ovog ljeta vidjeli u Splitu, Makarskoj i Brelima, gdje ima vikendicu. Opovrgava da su se šetali držeći se za ruke i da je stilistica odsjela u njegovoj kući.
- Družili smo se, ali ona je bila kod prijateljice koja isto ima kuću u Brelima - tvrdi Ledić. Mariju su povezivali s Romanom Majetićem i Igorom Štimcem, a Igora Cvitanovića sa 17 godina mlađom studenticom iz Vinkovaca Andreom Kraljević.

BRAK IGORA I MARIJE NIKOM NIJE JASAN
O Marijinoj vezi s Romanom Majetićem šuškalo se godinama, a stilistica i producent su u kinu s njegovim sinom djelovali poput obitelji. Kuloari tvrde da su Igor i Marija u otvorenom braku. On je zbog prijetnji novinarima nakon objave fotografija sa studenticom završio u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pravoglasa 17.08.2010.

    Stilisti kod nas najbolje prolaze. Tko je ova uopće?

  • renčy321 17.08.2010.

    pa i majetić joj je bio frend ,kaj vam je onda tu čudno žena promjenila frenda i uživa u prijateljstvu.

  • Zeljk0 17.08.2010.

    zar već???? zar opet????

Komentiraj...
Vidi sve komentare