To je to što me zanima!

Marija i Mirna žele Savršenog: Žene su dosadne kad se zaljube

Marija je izašla iz sedmogodišnje veze, a Mirna je spremna za neku akciju, glasna je i naravno voli puno pričati pa je u njezinu društvu uvijek zanimljivo. Svoju majku ističe kao najveći uzor...
Vidi originalni članak

Predstavljamo još dvije kandidatkinje koje će se uskoro boriti za naklonost 'Gospodina Savršenog', manekena Gorana Jureneca.

Dvostruka svjetska i europska prvakinja u K1 disciplini Marija Malenica (30) sanja borbu s najboljom boksačicom na svijetu. Splićanka s trenutačnom adresom u Londonu ne skriva da se odrekla slobodnog vremena i izlazaka kako bi se ostvarila profesionalno, na što je iznimno ponosna njezina peteročlana obitelj. U Londonu radi kao osobna trenerica i rekreativna trenerica boksa, no nije samo ta europska destinacija bila njezin dom, prenosi RTL.

Naime, zbog boksa je otišla živjeti u Amsterdam, potom se preselila u Tajland, gdje je trenirala. Ondje je upoznala osobu koja ju je spojila sa sadašnjim trenerom i preselila se u Veliku Britaniju, a tijekom seljenja ostala je bez dečka s kojim je bila sedam godina. Nikako ne bi mogla biti u vezi s ljubomornom i ograničenom osobom jer i sama nije takva, a i trenutačno živi s četiri cimera!

Čim gledatelji upoznaju Mirnu Gostinski (23) iz Zagreba, bit će im jasno zašto ne voli lijene muškarce te da ime nije baš uvijek u skladu s nečijim karakterom. Ta atraktivna crnka uvijek je spremna za neku akciju, glasna je i naravno voli puno pričati pa je u njezinu društvu uvijek zanimljivo. Svoju majku ističe kao najveći uzor i ponos te priznaje da bi jednog dana voljela pronaći ljubav i imati djecu.

Za sebe kaže da je poštena i radišna, flegmatična osoba kojoj je kod odabira muškarca najvažniji njegov karakter, dobar smisao za humor i dobrota, a odlučno tvrdi kako nikad ne bi oprostila prevaru. Nada se kako onome koji joj se svidi neće biti previše naporna i željna pažnje jer kako u šali kaže - sve su žene dosadne kad se zaljube.

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • povijest činjenica 07.11.2018.

    Jurenec je doista fizički presavršen ... još visok ... ako zbilja traži životnu družicu valjda će se "usrećiti".

  • user_467830 04.11.2018.

    Meni Marija djeluje kao najveci favorit ..

  • lamdaj 04.11.2018.

    Marija ima veći obujam bicepsa od gospodina savršenog

Komentiraj...
Vidi sve komentare