Obavijesti

Show

Komentari 35

Marija i Mirna žele Savršenog: Žene su dosadne kad se zaljube

Marija i Mirna žele Savršenog: Žene su dosadne kad se zaljube

Marija je izašla iz sedmogodišnje veze, a Mirna je spremna za neku akciju, glasna je i naravno voli puno pričati pa je u njezinu društvu uvijek zanimljivo. Svoju majku ističe kao najveći uzor...

VIDEO

Predstavljamo još dvije kandidatkinje koje će se uskoro boriti za naklonost 'Gospodina Savršenog', manekena Gorana Jureneca.

Dvostruka svjetska i europska prvakinja u K1 disciplini Marija Malenica (30) sanja borbu s najboljom boksačicom na svijetu. Splićanka s trenutačnom adresom u Londonu ne skriva da se odrekla slobodnog vremena i izlazaka kako bi se ostvarila profesionalno, na što je iznimno ponosna njezina peteročlana obitelj. U Londonu radi kao osobna trenerica i rekreativna trenerica boksa, no nije samo ta europska destinacija bila njezin dom, prenosi RTL.

Naime, zbog boksa je otišla živjeti u Amsterdam, potom se preselila u Tajland, gdje je trenirala. Ondje je upoznala osobu koja ju je spojila sa sadašnjim trenerom i preselila se u Veliku Britaniju, a tijekom seljenja ostala je bez dečka s kojim je bila sedam godina. Nikako ne bi mogla biti u vezi s ljubomornom i ograničenom osobom jer i sama nije takva, a i trenutačno živi s četiri cimera!

Čim gledatelji upoznaju Mirnu Gostinski (23) iz Zagreba, bit će im jasno zašto ne voli lijene muškarce te da ime nije baš uvijek u skladu s nečijim karakterom. Ta atraktivna crnka uvijek je spremna za neku akciju, glasna je i naravno voli puno pričati pa je u njezinu društvu uvijek zanimljivo. Svoju majku ističe kao najveći uzor i ponos te priznaje da bi jednog dana voljela pronaći ljubav i imati djecu.

Za sebe kaže da je poštena i radišna, flegmatična osoba kojoj je kod odabira muškarca najvažniji njegov karakter, dobar smisao za humor i dobrota, a odlučno tvrdi kako nikad ne bi oprostila prevaru. Nada se kako onome koji joj se svidi neće biti previše naporna i željna pažnje jer kako u šali kaže - sve su žene dosadne kad se zaljube.

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin