To je to što me zanima!

Marija Karan dovela supruga iz Hollywooda da upozna Jadran

Srpska glumica ljetuje na Jadranu, koji se posebno dopao njenom sinu. Na Instagramu je objavila kako doji u javnosti. Našu obalu pokazuje svom suprugu, poznatom holivudskom producentu
Vidi originalni članak

Marija Karan odlučila se odmoriti od Hollywooda te se zaputila na ljetovanje u Hrvatsku. Jadran pokazuje svom suprugu, poznatom producentu Joelu Lubinu. More se posebno dopalo njihovom sinu.

- Marku se Dalmacija i Hvar jako sviđaju - napisala je Karan koja je prije nekoliko dana objavila kako doji u javnosti te oduševila fanove na Instagramu.

Glumica koju smo gledali u 'Larinom izboru' u braku je sa Joelom Lubinom, agentom velikih hollywoodskih zvijezda, Toma Cruisea i Collina Farrela. Proslavila se ulogom u filmu 'Jesen stiže dunjo moja' gdje je zapela za oko brojnim stranim i domaćim redateljima. Manju ulogu dobila je u 'Obredu' s Anthonyjem Hopkinsom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • lux. 08.07.2016.

    My dear komentatori :)))) ....ne valjaju vam silikoni, ne valja vam prirodno.....ne valja vam sa šminkom, a ni bez šminke......ne valjaju debele obrve, a ni tanke.....ne valja vam niti jedna, ni gola ni obučena.....ni napeta ni opuštena......dajte se neki od vas, dogovorite sami sa sobom...... ili da pođete od sebe.........please !!!!

  • milica1980 08.07.2016.

    marija ne idi samo u restoran Patak ako boga znas... uzasne tamo zle sile vladaju..

  • medeki 07.07.2016.

    Osvježenje je vidjeti prirodnu ljepotu žene. Bravo Marija, tvoje slike su me razgalile. BRAVO!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare